25 bin TL laptop tavsiyesi

Botox Reis

Hectopat
İyi akşamlar. 25k küsur kadar laptop bakıyorum. İki laptop arasında kaldım. Linki aşağıya bırakıyorum. Gamer laptop şart değil notebook da olur.
Kriterler: Üniversite için ders, sınav hazırlığı, oyun için de orta seviyeli sadece 1-2 tane olabilir.
RAM takviyeli, pil ömrü iyi olsa iyi olur.
ASUS TUF
Lenovo LOQ
Notebook için de tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. 25k küsur kadar laptop bakıyorum. İki laptop arasında kaldım. Linki aşağıya bırakıyorum. Gamer laptop şart değil notebook da olur.
Kriterler: Üniversite için ders, sınav hazırlığı, oyun için de orta seviyeli sadece 1-2 tane olabilir.
ASUS TUF
Lenovo LOQ

Merhaba dostum Acer Nitro 5 alabilirsin hem oyun oynatır hem de görünüşü şık ders için sade ideal yani hem sade hem oyun için hem de ders için pil nasıldır bilemem.https://m.n11.com/urun/acer-nitro-v...tu-bilgisayar-45256626?magaza=bozdanteknoloji

ASUS TUF
Lenovo LOQ

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hem benim satıcılara güvenim yok ama Hepsiburada'ya da Trendyol'dan alacağım satıcıları da kendisi olacak. Gamer laptop batarya konusunda 2-3 saatte biter diyorlar ve 2 tane oyun indireceksen notebook al diyorlar var mı bir öneriniz?

Sadece 1-2 tanecik oyun da acaba diyorum gamer laptop alacağıma i5 ya da AMD Ryzen 5 işlemcili düz laptop alayım diyorum? Ne yapayım sizce?

TUF zaten uzun pil ömrü sunuyor, performans anlamında da o cihazları katlar. Sadece sıcak çalışır. Gaming laptop almayacaksanız MacBook tercih edin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı