Merhaba. Bu iki laptop arasında kararsız kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Oyun oynamıyorum. Mimari çizim ve 3D programları kullanmak için alıyorum. Bunun dışında Max 25k fiyatlı daha iyi önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz?
Ben bulamadım varsa bildiğiniz link atabilir misinizBu fiyata ikisinden de iyi bilgisayarlar bulabilirsiniz diye biliyorum. GTX 1650 alınmaz zaten RTX3050 yerine RTX3060'lı laptoplar vardı sanırım bu fiyatlara.
Ben bulamadım varsa bildiğiniz link atabilir misiniz
Teşekkür ederim, işlemcisi düşük değil mi ben çok anlamıyorum kusura bakmayın işlemciyi de önemsiyorum o yüzden
Hayır işlemcisi attığınız laptoplarla aynı seviyede hatta daha iyi ve ekran kartı çok daha iyi. Bunu almanızı öneririm.Teşekkür ederim, işlemcisi düşük değil mi ben çok anlamıyorum kusura bakmayın işlemciyi de önemsiyorum o yüzden
İşlemci ve RAM olarak iyiymiş. Alınabilir.HP Victus Gaming 15-FA0011NT 80D33EA i5 12450H 16GB 512GB SSD RTX3050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol mimarlık programları için sağlam bir işlemci RAM ve ekran kartı gerekli ekran kartı konusunda RTX olması son zamanlarda elzem oldu NVIDIA'nın CUDA teknolojisi ile 3D tasarımını yaparken çok rahatlatıyor belirttiğim laptoptaki işlemci güçlü bir işlemcidir 16 GB RAM var içinde RTX 3050 işini de görür Victus'ların sade ve şık tasarımı vardır diğer oyun laptopları çok şatafatlı tek eksik FreeDOS gelmesi onu da kurarsınız
Tamamdır çok teşekkür ederimHayır işlemcisi attığınız laptoplarla aynı seviyede hatta daha iyi ve ekran kartı çok daha iyi. Bunu almanızı öneririm.
Çok teşekkür ederimHP Victus Gaming 15-FA0011NT 80D33EA i5 12450H 16GB 512GB SSD RTX3050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Fiyatı, Yorumları - Trendyol mimarlık programları için sağlam bir işlemci RAM ve ekran kartı gerekli ekran kartı konusunda RTX olması son zamanlarda elzem oldu NVIDIA'nın CUDA teknolojisi ile 3D tasarımını yaparken çok rahatlatıyor belirttiğim laptoptaki işlemci güçlü bir işlemcidir 16 GB RAM var içinde RTX 3050 işini de görür Victus'ların sade ve şık tasarımı vardır diğer oyun laptopları çok şatafatlı tek eksik FreeDOS gelmesi onu da kurarsınız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.