25 bin TL monitör dahil sistem önerisi

cashlord

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Abime bilgisayar alacağız bilgisayarı çok eskisi artık. 7-8 ay önce kendime bir sistem aldım ve memnunum.

Sadece oyun oynayacak, oynadığı 1-2 tane oyun var en ağır oyun ise EA FC 24. bilgisayarın ve oyunun takılıp donmalarından bıktı. Şu anki sistemi i5 3330 ve 1050 Ti şeklinde yani eskidi.

EA FC 24'ü rahatlıkla oynatacak uzun ömürlü bir bilgisayar önerir misiniz? Öncelik NVIDIA ama AMD'de olur ben kendim AMD kullanıyorum memnunum ancak kendisi hiç kullanmadığı için kararsız kalıyor. Mümkünse öncelik 4060 ekran kartlı uygun ve iyi parçalara sahip bir sistem.

Monitör olarak da öneri istiyorum 20-21 bin TL kasa 4-5 bin TL monitör şeklinde düşünüyoruz.

Merhaba,

Abime bilgisayar alacağız bilgisayarı çok eskisi artık. 7-8 ay önce kendime bir sistem aldım ve memnunum.

Sadece oyun oynayacak, oynadığı 1-2 tane oyun var en ağır oyun ise EA FC 24. bilgisayarın ve oyunun takılıp donmalarından bıktı. Şu anki sistemi i5 3330 ve 1050 Ti şeklinde yani eskidi.

EA FC 24'ü rahatlıkla oynatacak uzun ömürlü bir bilgisayar önerir misiniz? Öncelik NVIDIA ama AMD'de olur ben kendim AMD kullanıyorum memnunum ancak kendisi hiç kullanmadığı için kararsız kalıyor. Mümkünse öncelik 4060 ekran kartlı uygun ve iyi parçalara sahip bir sistem.

Monitör olarak da öneri istiyorum 20-21 bin TL kasa 4-5 bin TL monitör şeklinde düşünüyoruz.

INTEL I5 12400F-H610M H V2 DDR4-DUAL-RTX4060 WHITE-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu sistemi buldum kral parçaları bayağı kaliteli anakarta müdahale edilebilir sadece para çıkarsa yükselt.

Yani bende arıyorum bu fiyatlara bir sistem o yüzden bakıyorum bende.

Bu sistemi danış birilerine RAM kasa ve SSD hakkında pek bilgim yok nasıl markadır bilmiyorum ama fiyatı iyi
Bu sistemde ise kasayı kesinlikle Corsair yap RAM hakkında bir bilgim yok nasıl markadır bilmiyorum ve SSD konusu ise eğer 500GB alacaksan Samsung olanı al okuma ve yazma hızı daha yüksek hem de daha ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı