25-30 bin TL monitör dahil sistem önerisi

@efebatiin yardımcı olur musun hocam. Bütün parçaları ikinci el değil de en azından ekran kartını ikinci el alsan daha F/P olurdu. Bu DDR4 4060 sistemler vasat geliyor açıkçası bu fiyatlara. Biraz üstüne DDR5 3080'li sistem toplarım.

Toplamda 31k. Ekran kartını incelemedim önceden belirteyim.

Monitörü biraz daha geciktirebilirim. Bu sistem nasıldır sizce? 2.ele çok yönelmek istemiyorum tüm ürünleri tek bir yerden almayı tercih edeceğim.

Sistem felaket ötesi diyebilirim. Sırf 5060 Ti olacak diye en dandik parçalar seçilmiş ve 8 GB modeli eklenmiş bu daha felaket.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan demek istediğim konuyu daha iyi anlayabilirsiniz.
Yaz gelmeye başladı ve Ryzen 5 5600'a stok soğutuca yeterli olmayacaktır undervolt yapılmadığı taktirde. Onuda geçtim, 32.000₺'ye kadar bütçe çıkmışken AM4 ile devam etmek çok saçma.
Sizin net bütçeniz tam olarak nedir monitörü kaldırırsak? Ona göre güzel bir sistem arayışına geçelim sizin için. Bu arada sistemin aciliyeti var mıydı?Söylenenlere göre Mayıs ayı içerisinde RTX 5060, Haziran ayının başlarında da RX 9060 XT piyasaya sürülecek. Aceliniz yoksa bunlardan da güzel hazır sistemler çıkarabiliriz.

Sistem felaket ötesi diyebilirim. Sırf 5060 Ti olacak diye en dandik parçalar seçilmiş ve 8 GB modeli eklenmiş bu daha felaket.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan demek istediğim konuyu daha iyi anlayabilirsiniz.
Yaz gelmeye başladı ve Ryzen 5 5600'a stok soğutuca yeterli olmayacaktır undervolt yapılmadığı taktirde. Onuda geçtim, 32.000₺'ye kadar bütçe çıkmışken AM4 ile devam etmek çok saçma.
Sizin net bütçeniz tam olarak nedir monitörü kaldırırsak? Ona göre güzel bir sistem arayışına geçelim sizin için. Bu arada sistemin aciliyeti var mıydı?Söylenenlere göre Mayıs ayı içerisinde RTX 5060, Haziran ayının başlarında da RX 9060 XT piyasaya sürülecek. Aceliniz yoksa bunlardan da güzel hazır sistemler çıkarabiliriz.

Öncelikle detaylı cevabın için teşekkür ederim. Maksimum 40 bin lira bandına çıkabilirim. Haziran sonu temmuz ortası gibi alma planım var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı