25 bin TL sistem önerisi

Arkadaşım için sistem bakıyoruz. Aklımda bu var, işlemciyi 7500F yapmayı düşünüyoruz. Lakin kasa-PSU hakkında bilgim yok. Seçilebilir bir PSU var mı seçenekler arasından? Elimizde patlama şansı var mıdır:D? Ya da bu bütçede daha iyi bir opsiyon?
PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi başkasıda atmış aynı şeyi. Gaming Gen Tr en uygun sitedir.

Bütçesini artırabilirse bu çok iyi olur;
Artıramazsa bu sistemin işlemcisini 7500F yapıp alabilir;
Monitör olarak da;

Alınmaz. Pahalı.

Hoca yinede ddr5 sistem alıp kötü ekran kartı alınacağına ddr4 sistem alıp iyi bir ekran kartı almak daha mantıklı geliyor bana. Bütçe belli çünkü, en fp sistem o şekilde olur.
Kötü dediğiniz ekran kartı hangisi? RX 7600, 4060'ın biraz gerisinde bir kart.

Bütçesini artırabilirse bu çok iyi olur;
Artıramazsa bu sistemin işlemcisini 7500F yapıp alabilir;
Monitör olarak da;
İkinci sistem yine forumda önerildiğinde PSU hakkında olumsuz yorumlar yapılmıştı. Bilginiz var mıdır? İlk sistem için bir şey diyemiyorum. Şimdi zamlanmayacak olsa bir iki hafta beklenir diyeceğim. Malum ülkemizde belli olmuyor.

İkinci sistem yine forumda önerildiğinde PSU hakkında olumsuz yorumlar yapılmıştı. Bilginiz var mıdır? İlk sistem için bir şey diyemiyorum. Şimdi zamlanmayacak olsa bir iki hafta beklenir diyeceğim. Malum ülkemizde belli olmuyor.
Bu fiyata alınan bir AM5 sistem için ortalama bir PSU.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı