25 bin TL sistem önerisi

Arkadaşlar bütçem bu kadar. Ben birkaç kasa buldum ama mantıklı gelmedi. Yardımcı olur musunuz? Sadece kasa alacağım bu fiyata.

DDR 4 sistemler var ama DDR 5 sistem olursa iyi olur. Aralarında ne kadar fark var bilmiyorum ama. Önerilerinizi bekliyorum.

Dragos u Tebilon gibi şirketler de kullanmaya başladıysa gidişat kötü.

Teşekkür ederim. Muhtemelen düz 7600 sistemi alırım. Ileride 2K monitöre geçeceğim için ekran kartını da o zaman güncellerim. Teşekkür ederim.

CRT Dragos kullaniyor hocam Tebilon Vento kasa. 7600XT sistem fiyatina gore iyi ama PSU korkutuyor. Ileride degistirilebilir.

Evet benim de içime sinmedi.

DDR4 sistem mantıksız olur değil mi almak? Ortalama bi 2-4 bin tl daha ucuz oluyor.

Teşekkür ederim. Muhtemelen düz 7600 sistemi alırım. Ileride 2K monitöre geçeceğim için ekran kartını da o zaman güncellerim. Teşekkür ederim.

Evet benim de içime sinmedi.

DDR4 sistem mantıksız olur değil mi almak? Ortalama bi 2-4 bin tl daha ucuz oluyor.
Daha mantiksiz olur hocam evet. Attigim sistem ileride yukseltmek icin oldukca musait.

Daha mantiksiz olur hocam evet. Attigim sistem ileride yukseltmek icin oldukca musait.

Peki Tebilon sistemde A620 anakart var. B650 ile farkı nedir? Ekstra vermeye değer mi? OC falan yapmam muhtemelen.

Tebilon'dan alacağım sistemi ama kasa vs PSU hakkında kararsız kaldım. FSP olan sadece 80+ diyor. Sağlam bir güç kaynağı mıdır acaba?

Son düzenleme:
Peki Tebilon sistemde A620 anakart var. B650 ile farkı nedir? Ekstra vermeye değer mi? OC falan yapmam muhtemelen.

Tebilon'dan alacağım sistemi ama kasa vs PSU hakkında kararsız kaldım. FSP olan sadece 80+ diyor. Sağlam bir güç kaynağı mıdır acaba?

Saglamdir hocam FSP iyi bir PSU markasi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı