25 bin TL sistem önerisi

Hocam şuan için elimde 2k monitör yok fakat önü açık olsun istiyorum çünkü 3-4 ay içinde 2k monitöre geçebilirim burdaki amacım aslında önü kapalı ddr4 bir sistem alıp 1080p ye mahsur kalmak değilde önü açık güçlü bir sistem toplayıp istendiğinde 2k ve yükseltilebilir bir pc toplamak
Sorun olmaz hocam temiz olsun birseylerden kısılsin güzel olsun. Bana şimdi Rx 6900 XT harici belli bir bütçe belirtir misiniz?

Sorun olmaz hocam temiz olsun birseylerden kısılsin güzel olsun. Bana şimdi Rx 6900 XT harici belli bir bütçe belirtir misiniz?
Hocam bütçem 25-30 k arası 30kya çıkmak çok fazla istemiyorum ama değecekse çıkabilirim

Thermalright kule tipi soğutucuları gayet yeterli olur. Sıvı soğutucuya ihtiyacın yok. 750w da aynı şekilde gayet yeterli olur. Söylemeyi unuttuğum çok önemli bir nokta var: Ekran kartı boyutunun kasaya sığıp sığmayacağını araştır. Duruma göre mAtx değil de mid tower bir kasa tercih edersin. Ben ön fanı sökmek zorunda kaldım 6800XT kasama sığmadığı için aklında bulunsun. Bu arada benim de monitörüm 1080p ama 4K oynuyorum görüntü kalitesi ciddi oranda fark ediyor. 1080p çamur gibi gözüküyor zaten. Sanki 4K benim için 2K, 2K ise yeni 1080p oldu gibi. 4K'yı gördükten sonra da 2K'yı tercih etmiyorum.

Thermalright kule tipi soğutucuları gayet yeterli olur. Sıvı soğutucuya ihtiyacın yok. 750w da aynı şekilde gayet yeterli olur. Söylemeyi unuttuğum çok önemli bir nokta var: Ekran kartı boyutunun kasaya sığıp sığmayacağını araştır. Duruma göre mAtx değil de mid tower bir kasa tercih edersin. Ben ön fanı sökmek zorunda kaldım 6800XT kasama sığmadığı için aklında bulunsun. Bu arada benim de monitörüm 1080p ama 4K oynuyorum görüntü kalitesi ciddi oranda fark ediyor. 1080p çamur gibi gözüküyor zaten. Sanki 4K benim için 2K, 2K ise yeni 1080p oldu gibi. 4K'yı gördükten sonra da 2K'yı tercih etmiyorum.
Evet hocam benimde düşüncem bu yönde aslında ama yakın zamanda monitörü de upgrade ederim en az 2kya biraz kafam karıştı bütceye göre yönelicem bende bakalım ekran kartı kesin 2.el olucak 3070ti 9k 6800 10k rx6900xt 13k fiyatları şuan rx6800 xt modeli olmadığı için biraz pahalı geldi bana bütçeyi çıkartabilirsem rx6900xt tercih edicem çıkartamazsam 3070ti da işimi görür diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı