25 bin TL telefon önerisi

Bütçe
25000 tl
ben telefon işlerine son baktığımda ios vardı android vardı. iphone vardı samsung vardı yani. diğer androidlerde var olmaya çalışıyordu. uzak kaldığım için xiaomi kafamda hep '' acaba ? '' barındırıyor siz ne dersiniz?

kamera tırt mıdır hocam?
Xiaomi iyidir. F7 nin kamerası S24 fe ve 14Tye göre kötü özellikle ön kamerasından beklentin olmasın.

ben telefon işlerine son baktığımda ios vardı android vardı. iphone vardı samsung vardı yani. diğer androidlerde var olmaya çalışıyordu. uzak kaldığım için xiaomi kafamda hep '' acaba ? '' barındırıyor siz ne dersiniz?

kamera tırt mıdır hocam?

Kamera olarak F7 fiyat bandina gore cok geride. 14T alabilirsin ama S24FE genele baktiginda bir adım daha önde ama ikiside denk denebilir. Bu fiyat bandindaki hemen her cihaz isiniyor zaten 14T'de pek serin calisan bir cihaz degil ozellikle bu havalarda isinmalar normal.

B

Uygulama hızları nasıl hocam? Ben en az 4-5 sene kullanmayı düşünüyorum 2.senesinde donma kasma oluyor mu tecrübeleriniz nasıl.

Hız olarak gayet iyi, yazilim olarak POCO ve Redmi kadar kotu olmasa da Samsung'dan hala oldukca geride Xiaomi. Iyi bir yazilim istiyorsan ve oyun oynamiyorsan S24FE daha mantikli olur. 7 sene guncelleme destegi olmasi ekstra bir avantaj.

Kamera olarak F7 fiyat bandina gore cok geride. 14T alabilirsin ama S24FE genele baktiginda bir adım daha önde ama ikisi de denk denebilir. Bu fiyat bandindaki hemen her cihaz isiniyor zaten 14T'de pek serin calisan bir cihaz degil ozellikle bu havalarda isinmalar normal.
soğukta kapanma durumu yaşıyor mu bu cihazlar iphone 6s'imde bu sorun var ve yaygındı sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı