25 bin TL'ye 2. el RTX 4060 i5 12600K sistem alınır mı?

NSMEG

Hectopat
Daha fazla  
i5 12600K işlemci.
Zotac 4060 ekran kartı.
512 GB M.2 SSD.
16 GB XPG RAM 8x2.
600W Power Supply.
Rampage 4 fanlı dış kasa.
MSI Pro 610M-E anakart.
25 bin TL'ye ilana koyulmuş

HD tune hard disk Utility.
Hard disk sential.
OCCT test.
FurMark.
OCCT ile FurMark aynı anda açılacak
Crystall disk.
Bu testlerden başka bir test yapmama gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
23k civarına AMD işlemcili sistemler var, günümüzde intel'e tercihen öneririm. Aradaki 1500 lira farka güzel bir işlemci soğutucusu alabilirsiniz.

Teşekkürler attığınız linkteki site güvenilirmi acaba ?

Teşekkürler attığınız linkteki site güvenilirmi acaba ?
Kendi bilgisayarımı 1.5 - 2 sene önce buradan satın almıştım. Ümraniye'de mağazaları da var, oldukça bilinen ve güvenilir bir yerdir ve müşteri hizmetleri de oldukça ilgili. Ben bir sorun yaşamadım.

Kendi bilgisayarımı 1.5 - 2 sene önce buradan satın almıştım. Ümraniye'de mağazaları da var, oldukça bilinen ve güvenilir bir yerdir ve müşteri hizmetleri de oldukça ilgili. Ben bir sorun yaşamadım.
Teşekkür ederim bu sistemi satın alıyorum o halde

Bütçenizi artırabilirseniz ddr5 sistemlere de bakılabilir, ancak bütçeniz ddr4e yetiyorsa bulabildiğim en iyilerinden biri buydu. Dilerseniz işlemci için soğutucu da önerebilirim.

İki soğutucu da oldukça iyidir. Bütçenize ve RGB tercihinize göre ikisinden birini alabilirsiniz. Montajı kolay ancak uğraşmak istemiyorsanız herhangi bir bilgisayarcı cüzzi bir miktar karşılığı montajını yapacaktır. Hayırlı olsun.

İki soğutucu da oldukça iyidir. Bütçenize ve RGB tercihinize göre ikisinden birini alabilirsiniz. Montajı kolay ancak uğraşmak istemiyorsanız herhangi bir bilgisayarcı cüzzi bir miktar karşılığı montajını yapacaktır. Hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim birazdan sipariş verecem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı