Siz de var mı monitör?Rica ederim. YouTube, forum vs kullanırken sRGB, oyun oynarken panel native modunu kullanmanızı öneririm. sRGB en dar renk uzayı olduğu için soluk gözükecektir. Monitörün kendi R-G-B ayarlarından da ayar yapabilirsiniz.
Siz de var mı monitör?Rica ederim. YouTube, forum vs kullanırken sRGB, oyun oynarken panel native modunu kullanmanızı öneririm. sRGB en dar renk uzayı olduğu için soluk gözükecektir. Monitörün kendi R-G-B ayarlarından da ayar yapabilirsiniz.
Siz de var mı monitör?
Dell S2725QS ile AOC U27G4R arasında kararsız kaldım. O yüzden sordum. Özellikleri bakımından AOC daha iyi ama ekranın panel kalitesi hangisi daha iyidir bunu kıyaslayabileceğim bir platform var mı acaba?Bende AW2725DF var. İncelemesine bakıp söyledim.
Öyle bir platform yok. Ama kendi yorumum var. İkisinin de incelemesine baktım çünkü.Dell S2725QS ile AOC U27G4R arasında kararsız kaldım. O yüzden sordum. Özellikleri bakımından AOC daha iyi ama ekranın panel kalitesi hangisi daha iyidir bunu kıyaslayabileceğim bir platform var mı acaba?
Monitörler için Tuv Eye Comfort değerleri var. Bunlar ne kadar güvenilir değerlendirmeler? Tercih yaparken ciddiye almalı mıyım? Dell'in iyi bir değeri var.Öyle bir platform yok. Ama kendi yorumum var. İkisinin de incelemesine baktım çünkü.
ROG STRIX XG27ACS alınır mı?
G24F2 modeli kronik panel sorunlu hocam maalesef. Bu konuda her şey detaylıca anlatılmış göz atabilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/konu/ktc-h27e6-27-2k-320hz-ips-1ms-monitoer-incelemesi.3971648/ evet hepsini satmak zorunda kaldım. KTC de panel olarak böyle bi sorun yaşatır mı? 300hz...www.technopat.net
Monitörler için tuv eye comfort değerleri var. Bunlar ne kadar güvenilir değerlendirmeler? Tercih yaparken ciddiye alınır mı? Dell'in iyi bir değeri var.
Ben genelde önceliğim yazılım, ui tasarım sonra oyun için düşünüyorum. Zaten monitörü Mac'de kullanacağım. GeForce Now kullanıyorum. Oyun konusunda genelde BF1 oynuyorum. Şu anki laptop'um 8 senelik ve ekran 60hz. Şimdi baktım ayrıca 27 ms miş. Bu ekranla oyunuda hiç fena oynamıyorum. Şu an en kötü monitör bile olsa bana çağ atlatacakGöz sağlığı için kağıtüstünde faydalı olduğu yazıyor bende bilmiyorum; pazarlama mı, yoksa gerçekten bir faydası mı var belirsiz.
Açıkçası tepki süresi bakımından kötü olan bir monitör de oyun oynamanın gözler için faydalı olacağını pek sanmam. Hareket halinde görüntü fazla bulanık olacak. Ayrıca tepki süresi kötü olduğundan hantal bir oyun oynamış olacaksınız. Araya bir de ghosting ekleyin. Bana pek mantıklı gelmiyor. Bir de renk gamutunda da feragat edeceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.