25 bin TL'ye bu dönemde sistem toplanır mı?

Bütçe
25000
Hazır sistem almanız daha iyi.

Kral 4060 Ti'li sistemler 25k civari değil miydi bu normal 4060 25k fazla değil mi fiyatı aynı ekran kartlı sistemler 20 21k civari.

Yılbaşından önce toplayabilseydin iyi olurdu ama o bütçede iyi sistemleri kaçırdın hep. Şu an o bütçede iyi bir sisteme denk gelemedim.
Şu sisteme bakılabilir.

Kendisinin toplaması şu an daha pahalıya geliyor.

Normalde çoktan almış olacaktım ancak yeni gelecek 5000 serisini bekledim sanırım böyle yapmak daha mantıklı ancak şu zamanlarda fp sistem gelirse düşünmeden alacağım.

Yılbaşından önce toplayabilseydin iyi olurdu ama o bütçede iyi sistemleri kaçırdın hep. Şu an o bütçede iyi bir sisteme denk gelemedim.
Şu sisteme bakılabilir.

Kendisinin toplaması şu an daha pahalıya geliyor.

Ama hocam bazı parçalardan düşük bütçe yapabilirsiniz hem çok önermem ama neredeyse sıfır 2. eller oluyor önermem ama araştırma ile bulunur yılbaşından önce olayı da zaten mantıklı.

İkinci el bir 3080 + Ryzen 5600 sistem toplanabilir. Birçok parçayı ikinci el aldığınızda 24.000₺ den az edicektir. İkinci el ekran kartı ile ilgili uydurulan şeyler doğru değil, kartı alırken düzgünce çalıştığını ve fanlarında yalpa veya sürtünme sesi olmadığından emin olsanız yeterli olur.

İkinci el bir 3080 + Ryzen 5600 sistem toplanabilir. Birçok parçayı ikinci el aldığınızda 24.000₺den az edecektir. İkinci el ekran kartı ile ilgili uydurulan şeyler doğru değil, kartı alırken düzgünce çalıştığını ve fanlarında yalpa veya sürtünme sesi olmadığından emin olsanız yeterli olur.

Gelecek zamların ikinci el piyasasını etkileyeceğini düşünmüyorum RTX 5000 serisini bekliyeceğim ona göre alacağım sistemi kararlaştıracağım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı