Hayır apu sistemler olmuyor yanlış bir kanı içerisindesiniz. 3050li i5 12450hli sistemler ortalama 100fps civarı verebiliyor.Dostum o fiyatlarda sistemler APU oluyor yani içlerindeki ekran kartı işlemcinin ekran kartı ve bunlar çok düşük düzey kartlar.
CS2'ye geçiş yapıp grafikleri arttırdığından artık eskisi gibi sadece işlemciş değil ekran kartınada ihtiyacın var bütçeni 30-33klara çıkarıp ekran kartlı bir sistem al yoksa APU sistem seni çok üzer.
Bütçeni illa çıkaramıyorum diyorsan öneremiyorum maalesef APU sistemler hakkında F/P algımın olduğunu düşünmüyorum![]()
3050'li laptoplar bulunabilir. Zorlarsanız 26k bütçeler 3060'lı laptoplar var sarı sitede.
Hayır APU sistemler olmuyor yanlış bir kanı içerisindesiniz. 3050'li i5 12450H'li sistemler ortalama 100FPS civarı verebiliyor.
Dostum konu dışı ama özellikle laptop için bir sebebin varmı?Arkadaşlar CS2 vb. oyunlar oynayacağım bunun için bir oyuncu laptopu önerir misiniz? Bütçe 25 bin.
genellikle seyehat ediyorumDostum konu dışı ama özellikle laptop için bir sebebin varmı?
hmm anladım çünkü bazıları sebep olmamasına rağmen laptop seçebiliyor yani bu fiyat bandında iyi bir laptop birazcık zor bulabilirsem link atarım ama size uyuyorsa kesinlikle masaüstü.genellikle seyehat ediyorum
yardımcı olduğun için teşekkür edrim 2. linki düşüneceğimDostum o fiyatlarda sistemler APU oluyor yani içlerindeki ekran kartı işlemcinin ekran kartı ve bunlar çok düşük düzey kartlar.
CS2'ye geçiş yapıp grafikleri arttırdığından artık eskisi gibi sadece işlemciş değil ekran kartınada ihtiyacın var bütçeni 30klara çıkarıp ekran kartlı bir sistem al yoksa APU sistem seni çok üzer.
Bütçeni illa çıkaramıyorum diyorsan öneremiyorum maalesef APU sistemler hakkında F/P algımın olduğunu düşünmüyorum
30k önerilerim (sadece İtopya'ya baktım)
![]()
Lenovo LOQ 15IAX9 i5-12600HX 24GB DDR5 RTX4050 GDDR6 6GB 512GB SSD 15.6" FHD 144Hz DOS Notebook | ITOPYA
Lenovo LOQ 15IAX9 i5-12600HX 24GB DDR5 RTX4050 GDDR6 6GB 512GB SSD 15.6" FHD 144Hz DOS Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile 83GS00P6TR ITOPYA'dawww.itopya.com
Rekabetçi oyun oynadığından 144Hz ekran işini görür, işlemci ekran kartı uyumu ve güçleri bu oyunlar için fazlasıyla yeterli olur, 16 GB RAM'lerin yetmediği bu dönemde 24 GB RAM'e sahip ve DDR5 olduğundan RAM frekansları 5200MHz bu sistem gayet iyi.
Akakçe'de 2K daha ucuza bulabiliyormussun
sağ olNitro 5 nitro 16 cihaz bakın bence. Diğer cihazlarda ekran gecikme süresi daha yüksek
favorilerimde ekliyardımcı olduğun için teşekkür edrim 2. linki düşüneceğim
sağ ol
2.link düşünülebilir ancak bilinmedik satıcılardan satılıyor sorun yaşamamak için en mantılısı 1.link oluryardımcı olduğun için teşekkür edrim 2. linki düşüneceğim
sağ ol
favorilerimde ekli
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.