25 bin TL'ye ders çalışmak için tablet önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve ders çalışmak için tablet almayı planlıyorum, ayrıca bu tabletlerle ne şekilde ders çalışılır tam bilmiyorum. PDF testler indirip kalemiyle çözmek, aynı anda video izleyip diğer ekranda yazı yazmak vb. işlevleri var diye duydum. Hem tablet önerip hem de ders açısından tam ne işe yaradığını söyleyebilir misiniz?

Üniversite hayatınızda tek avantajı kalemi ile not tutmak olur ki bunda da dedem yaşındaki profesörler teknolojiye karşı olduğu için genellikle derslerde kullandırtmıyorlar. İlaveten mühendislik vs okuma niyetiniz var ise zaten tablet yine hiçbir işinize yaramaz, illa kalemli olsun derseniz laptop alternatifleri var ancak çok fiyat performans değiller. Fiyattan bağımsız örnek olarak attım.

Pahalı ama MatePad çok iyi tablet hocam.

Sadece ders çalışmak için 25k biraz pahalı değil mi hocam.

Yani çok ekstra bir özelliği yoksa bu tabletlerin biraz daha ucuz olabilir ders çalışmak için ne gibi avantajları var bilgin var mı?

Üniversite hayatınızda tek avantajı kalemi ile not tutmak olur ki bunda da dedem yaşındaki profesörler teknolojiye karşı olduğu için genellikle derslerde kullandırtmıyorlar. İlaveten mühendislik vs okuma niyetiniz var ise zaten tablet yine hiçbir işinize yaramaz, illa kalemli olsun derseniz laptop alternatifleri var ancak çok fiyat performans değiller. Fiyattan bağımsız örnek olarak attım.

RTX 4090 laptopum var laptopa gerek yok

Hocam benim önerim oyun oynayayım film video vs. izleyeyim bir de ders çalışayım derseniz iPad 10. nesil işinizi görür yanına da 3-4K verip kalem alabilirsiniz.
Toplamda 15k ya kapatırsınız.

Yani çok ekstra bir özelliği yoksa bu tabletlerin biraz daha ucuz olabilir ders çalışmak için ne gibi avantajları var bilgin var mı?

RTX 4090 laptopum var laptopa gerek yok.

Daha kolay çizim yapılabiliyor ve ekranı büyük ayrıca dahili depolaması oldukça fazla.

Daha kolay çizim yapılabiliyor ve ekranı büyük ayrıca dahili depolaması oldukça fazla.

İnternet üzerinden çalışma PDF'leri yakın şekilde kalem ile bakma, internet üzerinden kalemle test çözme, video izleyip aynı anda PDF'e bakma, yazıcıya bağlayıp ders programları vesaire ayarlama gibi özellikleri var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı