Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçeyi arttırabilirseniz:
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yeterince iyi araştırmamışsınız ve çok kesin konuşuyorsunuz. Asus kaliteli bir marka evet ancak bu kötü soğutmaya sahip laptopları olmadığı anlamına gelmiyor. Monster'ın da Asus kadar itibarlı bir marka olmasa da kaliteli kasalara sahip laptopları var. Özellikle Tulpar serisi oldukça başarılıdır ancak Abra serisi de bir o kadar başarısızdır. Markaya değil modele bakmanız gerekiyor, ayrıca Monster'ın müşteri hizmetleri hakkında olumlu yorumlar da okudum çokça. Ha bu arada attığınız modelin ekran kartı 86 dereceyi bulabiliyorken Acer'deki 3060 75 dereceyi geçmiyor. Yani bariz bir soğutma farkı var.Monster kesinlikle önermiyorum hem kendi araştırmalarım hem de çevreden duyduklarıma göre çabuk bozuluyormuş
Acer'a gelirsek ASUS kadar kaliteli bir marka değil attığım linkteki bilgisayar gayet iyi bakabilirsiniz
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçeyi arttırabilirseniz:
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yeterince iyi araştırmamışsınız ve çok kesin konuşuyorsunuz. ASUS kaliteli bir marka evet ancak bu kötü soğutmaya sahip laptopları olmadığı anlamına gelmiyor. Monster'ın da ASUS kadar itibarlı bir marka olmasa da kaliteli kasalara sahip laptopları var. Özellikle Tulpar serisi oldukça başarılıdır ancak Abra serisi de bir o kadar başarısızdır. Markaya değil modele bakmanız gerekiyor, ayrıca Monster'ın müşteri hizmetleri hakkında olumlu yorumlar da okudum çokça.
Üniversite için içinde RTX 3060'lı ekran kartı olan ve işlemcisi beni üzmeyecek 20.000-25.000 fiyat aralığında laptop önerirseniz çok iyi olur.
Tulpar v20.4
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.