Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 582 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #11 Promos dedi: Yok hocam laptop kullanıyorum kulaklık alacaktım bir de mouse pad bu set mantıklı geldi hem mouse da var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, eğer FPS oyunları falan oynuyorsanız o mouse birebir. Kaliteli ama ufaktan ağır.
Promos dedi: Yok hocam laptop kullanıyorum kulaklık alacaktım bir de mouse pad bu set mantıklı geldi hem mouse da var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, eğer FPS oyunları falan oynuyorsanız o mouse birebir. Kaliteli ama ufaktan ağır.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 25 Ekim 2023 #12 Quagmire dedi: Evet hocam, eğer FPS oyunları falan oynuyorsanız o mouse birebir. Kaliteli ama ufaktan ağır. Genişletmek için tıkla... Şu anda Glorious Model O kullanıyorum ama hafifliğinden aim alırken sorun oluyor onu da kullanabilirim aslında.
Quagmire dedi: Evet hocam, eğer FPS oyunları falan oynuyorsanız o mouse birebir. Kaliteli ama ufaktan ağır. Genişletmek için tıkla... Şu anda Glorious Model O kullanıyorum ama hafifliğinden aim alırken sorun oluyor onu da kullanabilirim aslında.