GEFORCE-WEEK Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
GEFORCE-WEEK Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...
@DeliDivane@Kaanolovski hocalarım, dün önerdiğiniz sistem bugün kaldırılmış maalesef. Bu sistem onun muadili gibi gözüküyor ama 4060Ti değil. Alınır mı? Çok bir farkı olur mu?
@DeliDivane @kaanolvski hocalarım, dün önerdiğiniz sistem bugün kaldırılmış maalesef. Bu sistem onun muadili gibi gözüküyor ama 4060 Ti değil. Alınır mı? Çok bir farkı olur mu?
Rampage kasa ve PSU var hocam. Bu risk alınmaz bence kalitesiz PSU oldugu için anlık elektrik kesintilerinde yanma, patlama gibi durumlar söz konusu olabiliyor.
Rampage kasa ve PSU var hocam. Bu risk alınmaz bence kalitesiz PSU oldugu için anlık elektrik kesintilerinde yanma, patlama gibi durumlar söz konusu olabiliyor.
Hocam alayım gitsin ya bekledikçe daha çok zam oluyor. Hiç indirime denk gelmedim, geldiğimde de bu sefer bütçede sorun oluşuyor. Şu an varken almak en iyisi benim için.
Hocam alayım gitsin ya bekledikçe daha çok zam oluyor. Hiç indirime denk gelmedim, geldiğimde de bu sefer bütçede sorun oluşuyor. Şu an varken almak en iyisi benim için.
CYBER-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RTX 4060 ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...