25 bin TL'ye kadar hazir sistem onerisi

Bütçe
25000

824290

Femtopat
Arkadaşlar Pulse 5A-RTX 4060 - Game Garaj bu sistemde anakartı MSI A520M-A Pro, RAM'i XPG, SSD'yi Crucial P3 1 TB ve Power Supply'i XPG yaptığım zaman 23K oluyor, alınır mı? O olmazsa CIHAN ALBAYRAK-GAMER/AMD Ryzen 5 5600/ ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM bunu düşünüyorum, önerilere açığım ama taksitle alacağım için fiyat düşük olursa sevinirim. Genellikle Valorant/Minecraft gibi oyunlar oynayacağım.

Pulse 5a yı dediğin geliştirmeleri yapıp ve işlemciyi ise 110 tl farkla ryzen 5 5600 yaparsan çok daha güzel olur itopyadaki sisteme göre çünkü itopyadaki sistemde psu ve kasa güven vermiyor.

Pulse 5A yı dediğin geliştirmeleri yapıp ve işlemciyi ise 110 TL farkla Ryzen 5 5600 yaparsan çok daha güzel olur İtopya'daki sisteme göre çünkü İtopya'daki sistemde PSU ve kasa güven vermiyor.

Evet hocam 5600ü yapayim mi diye soracaktım unutmuşum. Teşekkür ederim.

Pulse 5A yı dediğin geliştirmeleri yapıp ve işlemciyi ise 110 TL farkla Ryzen 5 5600 yaparsan çok daha güzel olur İtopya'daki sisteme göre çünkü İtopya'daki sistemde PSU ve kasa güven vermiyor.

Hocam RTX 4060'ın markası palixmiş. İyi bir marka mıdır? İlk defa duydumda.

INTEL I5 12400F-PRO H610M-E-RTX 4060 V2 OC-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıldır hocam 21kya ASUS 4060 iyi bence. Hem de 1TB SSD var.

Son düzenleme:
Bu da iyiymiş ayrıca asus olması da cabası ancak asusun hiç böyle bir serisini görmemiştim.

Az önce baktım Asus ats nin oyun testlerine asus dual kadar iyi soğutmuyor galiba ama yine de güzel.

Ayrıca sizce şu nasıl?

Bu da iyiymiş ayrıca ASUS olması da cabası ancak ASUS'un hiç böyle bir serisini görmemiştim.

Az önce baktım ASUS ATS'nin oyun testlerine ASUS Dual kadar iyi soğutmuyor galiba ama yine de güzel.

Ayrıca sizce şu nasıl?

Hocam bunu gördüm güzel ama çoğu kişi 4060'ın daha iyi olduğunu söylüyor zaten 2025 gibi bir tarihte alacağım elime para o zaman geçecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı