Drogba39
Megapat
Daha fazla
Benim çevremde bizzat deneyimleyip, memnun olan insanlar varken, kalitesi de belliyken neden kafamda soru işareti olan bir markaya o kadar para vereyim ki ? En basitinden şöyle düşününce; son dediğiniz cümleye ithafen, tonla artısı olmasına rağmen, i7 işlemcisi olmasına rağmen neden bu kadar ucuz ? 2 seçenek var; 1.si malzeme kalitesi, 2.si satılmadığı için ucuz fiyat politikası uyguluyorlar.Gayet marka fanatikliği hocam bu
Çevrenizde kullanan var diye iyi olmuyor kullanan yok diye de kötü olmuyor. Lenovo kullanan var memnun diye tüm Lenovo cihazlar iyi değildir, her bütçenin en iyi cihazı vardır. Burda Lenovo kötü cihaz satıyor demiyorum bu bütçenin f/p cihazı bu diyorum Marka genellemesi yapmak doğru değil. Çok kişi kullanınca da cihaz iyi olmuyor. Örneğin gaming tarafta Excalibur'lar en çok satan laptop'lardan biri ama leş cihaz. Casper konusunda haklısınız sadece, bir marka hakkında genelleme yapılacaksa bu marka bir tek Casper olur.
Attığım cihaz gayet iyi, özelliklerine de bakabilirsiniz. Yukarıda açıkladım attığınız cihazlara göre tonla artısı var yetmiyor mu?