25 bin TL'ye RTX 3080 R5 5600 sistem alınır mı?

Anladım teşekkür ederim uyarın için.

Rica ederim. İleride ekran kartını yükseltmen hem daha kolay hem de daha ekonomik olacak. RTX 4060 küçük görülecek bir kart değil kafadan NVIDIA Frame Generation desteğine sahip ve güç tüketimi inanılmaz düşük. Seni bayağı bayağı idare edecektir.

Ben de Ryzen 5600 ve RTX 4070 ikilisi kullanıyorum soket değiştirmek nasıl zahmetli bilemezsin. Anakart, RAM, işlemci hepsini değiştirmek zorundayım gözümde büyüyor. Hepsini satacaksın, yenilerini alacaksın, montaj ıvır zıvır. Ekran kartı ise sök yenisini tak, 1 dakikalık iş.

Bu bütçelerde DDR5'ten şaşmayın.

Rica ederim. İleride ekran kartını yükseltmen hem daha kolay hem de daha ekonomik olacak. RTX 4060 küçük görülecek bir kart değil kafadan NVIDIA Frame Generation desteğine sahip ve güç tüketimi inanılmaz düşük. Seni bayağı bayağı idare edecektir.

Ben de Ryzen 5600 ve RTX 4070 ikilisi kullanıyorum soket değiştirmek nasıl zahmetli bilemezsin. Anakart, RAM, işlemci hepsini değiştirmek zorundayım gözümde büyüyor. Hepsini satacaksın, yenilerini alacaksın, montaj ıvır zıvır. Ekran kartı ise sök yenisini tak, 1 dakikalık iş.

Kesinlikle. 11400f'ten AM5'e geçerken uğraş uğraş durdum.

Bu satıcının ve bunun gibilerin mahkemeye verilmesi falan gerek.

Ayıp gerçekten biraz ürünlerine yorumlarına açıklamalarına baktım. İyi niyetli insanları avlıyorlar resmen.

Bir şey soracağım ben bu PC'yi alıp PSU değişsem olur mu?

Yaramaz, ekran kartı 3+ yaşında zaten. Lokitech diye PSU falan koymuşlar tam bomba.

25K'yı DDR5 bir sisteme harcamak daha iyi, geleceğe yatırım yapmış olursun. RTX 4060 da her işini görür.

RAPTOR-4060Ti / INTEL I5-13400F / ASUS DUAL GeForce RTX 4060Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR hocam intel core i5 13400f mi daha iyi amd ryzen 5 7500f mi bide 13400f 4800 mhz ram destekliyor fakat 5200 koymuşlar amd ryzen 5 7500f ise 5200 destekliyor yani hangi işlemci daha iyi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı