S24FE alın.Arkadaşlar iyi akşamlar. Bu belirttigim bütçeye göre en mantıklı alabilecegim telefon hangisi?
S24 FE en iyi tercih olur.Arkadaşlar iyi akşamlar. Bu belirttigim bütçeye göre en mantıklı alabilecegim telefon hangisi?
Teşekkürler arkadaşlar peki Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus öneriyor musunuz S24FE yerine öneriyor musunuz bu 2 telefon arasında kaldım.
Note 14 serisi pek hoş çıkmadı ya. Xiaomi Note 10 serisinden beri pek hoş gitmiyor. Note 12'den sonra iyice batırdı zaten.Teşekkürler arkadaşlar peki Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus öneriyor musunuz S24FE yerine öneriyor musunuz bu 2 telefon arasında kaldım.
Teşekkürler arkadaşlar peki Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus öneriyor musunuz S24FE yerine öneriyor musunuz bu 2 telefon arasında kaldım.
S24 FE birçok özellikte daha iyi işlemci ve kamera sensörü olarak ve yazılım olarak.Teşekkürler arkadaşlar peki Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus öneriyor musunuz S24FE yerine öneriyor musunuz bu 2 telefon arasında kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.