25 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
25000
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G900 1075-BV60X
i7-10750H 2.60GHz - 5GHz
RTX 2060 6GB
Cruical 16GB 2666Mhz
KIOXIA-EXCERIA SATA SSD 480GB
Meslek
Öğrenci
Bugün S22 Ultra 12/256 cihazımı 24.000₺'ye sattım. Şu an telefonsuzum. S22 Ultra'nın bataryası ve performansından hiç memnun değildim. Telefon önerisine ihtiyacım var. Şahsi düşüncem yurt dışı iPhone alıp 4 ay yanımda bir iPhone cihazla bağlantılı kullanmak, bu konuda tavsiyeniz varsa sevinirim.

(Kamera,özellikle batarya ve performans benim için çok önemli)

Yurt dışı Xiaomi 14T Pro olabilir. Kim uğraşır iPhone ile?
Note 8 Pro ve Note 11 Pro uzun süreli kullanmış biri olarak hiç bulaşmayı düşünmüyorum. Sistem uygulamalarında reklam izlemek bana aptalca geliyor.

Bütçe 27.000 civarına çıkarsa yurtiçi Xiaomi 14T var. Zaten 14T alınabiliyorsa daha aşağısı alınmaz.
Yurtdışı olarak 14T Pro ve F7 Ultra var. F7 Ultra'nın batarya performansı hakkında bilgim yok. Kamerada 14T Pro daha iyi. Yurtdışı bütçe artarsa OnePlus 13 de bulunabiliyor 30 bandında.

Note 8 Pro ve Note 11 Pro uzun süreli kullanmış biri olarak hiç bulaşmayı düşünmüyorum. Sistem uygulamalarında reklam izlemek bana aptalca geliyor.
Note 13 kullanıyorum artık reklam çıkmıyor hiçbir uygulamada. O olay sadece düz Redmi, Redmi C ve Redmi Note serilerinde vardı artık Note serisinden de kaldırıldı. Diğer iki seri de giriş segment çöp seriler.

Redmi o. Ben Xiaomi diyorum. Xiaomi'lerde reklam çıkmıyor.

Bütçe 27.000 civarına çıkarsa yurt içi Xiaomi 14T var. Zaten 14T alınabiliyorsa daha aşağısı alınmaz.
Yurt dışı olarak 14T Pro ve F7 Ultra var. F7 Ultra'nın batarya performansı hakkında bilgim yok. Kamerada 14T Pro daha iyi. Yurt dışı bütçe artarsa OnePlus 13 de bulunabiliyor 30 bandında.

Note 13 kullanıyorum artık reklam çıkmıyor hiçbir uygulamada. O olay sadece düz Redmi, Redmi C ve Redmi Note serilerinde vardı artık Note serisinden de kaldırıldı. Diğer iki seri de giriş segment çöp seriler.

Apple'lardan tavsiye edebileceğiniz var mı? Açıkçası HyperOS pek hoşuma gitmiyor.

Verdiğim örneklerde kısaca yok demeye çalıştım. Ben de isterim Xiaomi yerine iPhone almayı. Ama şunu biliyorum: Elinizde 70K yoksa bir iPhone almamalısınız işte.
Ben de 70k vermeyeyim diyorum. 25 bin₺ ye iki tane Apple cihaz alıp bağlantı kurup 4 ay kullansam kalan 8 ay dertsiz olurum.

25bine anca belki 13 alabilirsiniz yurt içi. 2.el de deseniz yurt içi belki 13 pro falan yakalayabilirsiniz o fiyata. Onun dışında yd önermem çekilmiyor çünkü.

25bine anca belki 13 alabilirsiniz yurt içi. 2.el de deseniz yurt içi belki 13 pro falan yakalayabilirsiniz o fiyata. Onun dışında yd önermem çekilmiyor çünkü.
13 Pro Max harici pilden herkes şikayetçi bu yüzden pro ve base modele yanaşmıyorum, hele 60hz olmasından hiç bahsetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı