25 dolar oyun önerisi

Elden Ring RDR'den daha mantıklı değil o zaman hocam. Çünkü Elden Ring de oyna oyna bitmez. Hatta şu Build o Build daha bile uzun. Bölüm bölüm de olmadığı için insan kalkamıyor başından. Kötülemek değil amacım ama bence Elden Ring daha kötü olur sınav için.

Sekiro'yla bayağı farklı aslında. Sekiro'yu 6-7 kere bitirip gauntlet of strenghtlere kadar yaptım ama Elden Ring o kadar sarmadı.

Tabii haklısınız en kötü denerim cok uzun süre gerektiyorsa bırakırım bağımlılık gibi sıkıntım yok 6-7 ay rahat rahat oyun oynamadan duruyorum zaten onda sıkıntı yok ama 10-12 saat kütüphanede olduğum için bilgisayar elimde olmadığı için hani her türlü kalan saat oyun için belli oluyor en kötü RDR alırım indirim bitmeden bakarım teşekkürler.

Tabii haklısınız en kötü denerim cok uzun süre gerektiyorsa bırakırım bağımlılık gibi sıkıntım yok 6-7 ay rahat rahat oyun oynamadan duruyorum zaten onda sıkıntı yok ama 10-12 saat kütüphanede olduğum için bilgisayar elimde olmadığı için hani her türlü kalan saat oyun için belli oluyor en kötü RDR alırım indirim bitmeden bakarım teşekkürler.
Elden Ring kötülemiş gibi olmak istemem hocam. Hayırlı olsun, iyi oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı