25 dolar oyun önerisi

5 dolar daha ekleyip oynamadıysanız TLOU1.

O var hocam.

Cyberpunk 2077 içlerinde en iyi oyun.

GTA gibi olduğu için pek oynayacağımı düşünmüyorum ama hala daha alabilirim bilmiyorum.

Cyberpunk 2077, Elden Ring, Lies of P

Elden Ring oynamam hocam ya yeni ekipman alacak param yok :D
Lies of P de aynı şekil onu da oynamam.(.

Eğer oynamadıysan RDR 2 Steam'de 60 dolardan 20 dolara düşmüş bence onu al.

O var hocam.

Miles Morales önerebilirim, yan görevler dahil %100 bitirdiğim sayılı oyunlardan.

Ben açıkçası mile moralesi hem grafiklerden hem haritada öylesine gezmek için almayı düşünmüştüm hikayesi çok önemli değil ama videosunu izlediğimde haritada gezmek muhteşem gözüküyordu.

Call of Duty World War 2 gözüme güzel gözükmüştü. Aslında Modern Warfare 3 serinin son oyunu diye onu alacaktım, son anda fikrim değişti bunların arasında kaldım.

O var hocam.

GTA gibi olduğu için pek oynayacağımı düşünmüyorum ama hala daha alabilirim bilmiyorum.

O var hocam.

Ben açıkçası mile moralesi hem grafiklerden hem haritada öylesine gezmek için almayı düşünmüştüm hikayesi çok önemli değil ama videosunu izlediğimde haritada gezmek muhteşem gözüküyordu.

Call of Duty World War 2 gözüme güzel gözükmüştü. Aslında Modern Warfare 3 serinin son oyunu diye onu alacaktım, son anda fikrim değişti bunların arasında kaldım.

Hocam evet bu tarz oyunlar en iyi gamepad ile oynanıyor ama klavye mouse oynayan da çok var yani siz bilirsiniz.

O var hocam.

O var hocam.

WW2 Gamepass'e geldi. O oyuna o kadar para vermeye gerek yok bence.

Hocam evet bu tarz oyunlar en iyi gamepad ile oynanıyor ama klavye mouse oynayan da çok var yani siz bilirsiniz.

Yok klavye ile oynarım da ondan demedim. Sinirden kırarım falan çünkü ilk bossu bile 6 7 saatte kesiyorlarmış. Oyun güzel ama Clash Royale de bile karşıma barzolar gelince telefonu kırmamak için kendimi zor tutuyorum. Benlik değil yani.

WW2 Game Pass'e geldi. O oyuna o kadar para vermeye gerek yok bence.

Arkadaşım da öyle diyor ama takıntım var. Büyük ihtimalle Miles Morales alacağım 25 dolar olsaydı Spider-Man Remastered alacaktım ama 30 dolar olduğu için alamıyorum :(.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı