25 günde edebiyat biter mi?

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Ben de bu sene sınavcı kardeşlerinizden biriyim.

Sınava dair çok aşırı eksiğim kalmadı. TYT 80-90 aralığı AYT ise 55-60 aralığı olarak şu an için sabitledim.
AYT matematik için halen daha çalışıyorum ancak bu aralar beni korkutan bir konu var.

Edebiyatım nispeten iyi olmasına rağmen halen daha roman, tiyatro ve hikayeyi tam oturtamadım.
Bu aralar da daha çok AYT matematiğe ağırlık verdiğim için edebiyatı boşladım gibi oldu.

Bu sebeple edebiyat bu aralar beni korkutmaya başladı.
Sizce edebiyat kalan 42 gün içerisinde biter mi? 25 gün üzerinden baz alın çünkü kalan son 3-4 günde artık ne konu çalışır ne de deneme çözülür.

Sınava girecek herkese çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilerim. İnşallah herkes gösterdiği emeğin, akıttığı terin karşılığını sınav günü alır.

Geçen sene üniversite sınavında edebiyatın hemen hemen çoğu yoruma dayalı olarak geldi. Bu sene bir benzeri olur diye düşünüyorum 5-7 soru bandında şiir- hikaye sorarlar diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen sene üniversite sınavında edebiyatın hemen hemen çoğu yoruma dayalı olarak geldi. Bu sene bir benzeri olur diye düşünüyorum 5-7 soru bandında şiir- hikaye sorarlar diye düşünüyorum.
Hocam bu sene şiir çok ağır basacak. O kısımda bir sıkıntı yok şükür ama bizi ters köşe yapabilecekleri yerlerden biri olacak dediğim o üçlü.

Hocam bu sene şiir çok ağır basacak. O kısımda bir sıkıntı yok şükür ama bizi ters köşe yapabilecekleri yerlerden biri olacak dediğim o üçlü.
Valla lise hayatım boyunca edebiyatı hep alttan verdim hiç de anlamam konuyu anlayan bir arkadaş varsa yardımcı olsun :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı