25 günde MSÜ kazanılır mı?

EnginC3

Yoctopat
Daha fazla  
İyi günler, MSÜ sınavına gireceğim ama hiç temelim yok sıfıra sıfırım 5 veya 10 arası bir netim var. Sınava 25 gün kaldı HHO veya JAMYO düşünüyorum, kaç net yapmam gerekiyor? Nasıl çalışmam gerekiyor veya kazanabilir miyim 25 günlük çok sıkı bir çalışma ile, bu zamana kadar işin ciddiyetine varamadım aman kazanırız ne kadar zor olabilir ki kafasındaydım işin ciddiyetine çok geç vardım, çok endişe ediyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, MSÜ sınavına gireceğim ama hiç temelim yok sıfıra sıfırım 5 veya 10 arası bir netim var. Sınava 25 gün kaldı HHO veya JAMYO düşünüyorum, kaç net yapmam gerekiyor? Nasıl çalışmam gerekiyor veya kazanabilir miyim 25 günlük çok sıkı bir çalışma ile, bu zamana kadar işin ciddiyetine varamadım aman kazanırız ne kadar zor olabilir ki kafasındaydım işin ciddiyetine çok geç vardım, çok endişe ediyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

Kral 2 ay 3 ay hadi okeyde 25 gün kaldı ben konularım bitmiş problemleri bitirmişim şu an deneme çözüyorum ona rağmen endişeliyim bayağı gec kalmışsın karayı tutturabilmek için emek hocanın 10 günde dil bilgisi kampını izle paragarf çöz ve temelsiz de olsa bir şekilde problemler izlersen yine belki bir şeyler çıkarabilirsin

İnsanlar yıllarca mezuna kalıyor ve sen 25 gün içeririsinde kazanmakmı istiyorsun? Kendini hırpalama ve ufak tempoda yavaş yavaş kendini geliştirerek 25 günlük süreyi 1 yıl 25 gün yap.

Filmlerdeki gibi full disiplinli kampa sok kendini. Şaka maka 25 gün hiçbir şey yapmayıp günde 8 saat falan çalışırsan belki JAMYO gelebilir. Hava harp geleceğini hiç sanmıyorum. 11. sınıftan çalışmaya başlayan arkadaşlarım var HHO için. Hatta bir tanesi kara için çalışıyordu. 25 gün kala aklına sınavı getiren etken ne oldu acaba.

Hava harp sayısal bir de. Sayısalda temelin yoksa 25 günde hiçbir şey yapamazsın. Hedefin hava harp mi JAMYO mu ikisi çok farklı şeyler. Böyle meslekler şakaya gelmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı