25 gun ozurlu ve 5 gün özürsüz devamsizlik ile sinifta kalinir mi?

youngkerem

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Raporlu 25, raporsuz 5 devamsizlik ile sınıfta kalıyor muyum, yardimci olabilir misiniz? İcim rahat olmuyor. Özürlünün 30 mu olması gerek?

Bir sorum olacak. Ben 8.sınıfım ve yarın okula gitmeyeceğim. 6 gün özürsüz devamsızlık var. 4 gün özürlü var. Belge alabilir miyim?
Yanlış bilmiyorsam ortaokulda öyle bir sıkıntı yok. Ben ortaokulda eğer doğru hatırlıyorsam 9,5 gün özürsüz devamsızlık ile takdir almıştım. Ama lisede olsaydınız belge alamazdınız.

Yanlış bilmiyorsam ortaokulda öyle bir sıkıntı yok. Ben ortaokulda eğer doğru hatırlıyorsam 9,5 gün özürsüz devamsızlık ile takdir almıştım. Ama lisede olsaydınız belge alamazdınız.
Ama yarın okula gitmesem yine bir sorun olur mu?
30 günü geçmezse sorun yok, kötü bir rahatsızlığın varsa kurul raporu falan almaya bak.

Ama yarın okula gitmesem Bir sorun olur mu?

Sınıf tekrarı yaparsın 1 gün dâhâ gitmezsen, müdür yardımcısı inisiyatif alıp yoklama falan almıyorsa ayrı mevzu tâbi.

Aboy. Gitmicem diye ne bir banyo ne de başka bir şey yaptım cok zor olacak uyumakta bile kararsizim, 1 ay boyunca rapor aldım ayağım kırıldı diye her şeyi mahvetti ağlamak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı