25 gun ozurlu ve 5 gün özürsüz devamsizlik ile sinifta kalinir mi?

Aboy. Gitmicem diye ne bir banyo ne de başka bir şey yaptım cok zor olacak uyumakta bile kararsizim, 1 ay boyunca rapor aldım ayağım kırıldı diye her şeyi mahvetti ağlamak istiyorum.
Kurul raporu falan alabilirsin devamsızlık süreni arttırmaya çalış o zaman.
Normalde 30 günü geçince kalıyorsun.

Gitmeniz lazım çünkü 25 raporluyu 5 raporsuz kısmına atacaklar 20-10 olsun diye.

20'ye 10 ayrımı diye bir şey yok.

sınıfı geçmen için 2 önemli madde var:

1.özürlü ve özürsüzün toplamı 30'u geçmemez.
2.özürsüz 10'u geçemez.

Yani yarım gün daha gitmezsen sınıfta kalıyorsun.

2.özürsüz 10'u geçemez.

Yok özürlü Max 20 özürsüz Max 10 oluyor diye biliyorum. 25 özürlü olduğu için 5'i özürsüze alırlar. İlk derse geç kalsa bile kalıyor o yüzden.

(5) (Değişik:RG-21/4/2022-31816) Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.

Özürsüz 10 gün, toplam 30 gün hakkınız bulunuyor. Özürsüz 10.5 ya da toplam devamsızlığın 30.5 olursa kalırsın. Aklına takılan farklı bir soru var mı? Konuya geri dönüşünü bekliyor olacağım.

(5) (Değişik:RG-21/4/2022-31816) Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.

Özürsüz 10 gün, toplam 30 gün hakkınız bulunuyor. Özürsüz 10.5 ya da toplam devamsızlığın 30.5 olursa kalırsın. Aklına takılan farklı bir soru var mı? Konuya geri dönüşünü bekliyor olacağım.

2.özürsüz 10'u geçemez.

Hocam aynı şeyi diyoruz dislike atıyorsunuz bana. Anlamadım gitti. Sizin dediğiniz de 20-10 ayrımı işte. Özürlü ve özürsüz 30u geçemiyorsa ve özürsüz 10u geçemiyorsa 20-10 ayrımı olmuş oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı