25 ila 30 bin TL NVIDIA sistem önerisi

30kyi aşması önemli değil 40kyi bulabilir. Önemli olan uzun yıllar götürmesi. SSD'nin 2TB olması abartı olur mu sizce? Sıvı soğutma ile 32 GB RAM fazla mı abartı olur?

30kyi aşması önemli değil 40kyi bulabilir. Önemli olan uzun yıllar götürmesi. SSD'nin 2TB olması abartı olur mu sizce? Sıvı soğutma ile 32 GB RAM fazla mı abartı olur?

O zaman ozelleştirme yapıp hem 2TB hafıza hem de sıvı sogutma alabilirsiniz uzun yıllar goturur sizi sıkıntısız. 2TB eğer edit vs yapıyorsanız asla abartı olmaz bayağı işinize yarar. Bende proje çizim uygulamaları kullanan biri olarak 32 GB RAM ancak yetiyor.

O zaman ozelleştirme yapıp hem 2TB hafıza hem de sıvı sogutma alabilirsiniz uzun yıllar goturur sizi sıkıntısız. 2TB eğer edit vs yapıyorsanız asla abartı olmaz bayağı işinize yarar. Bende proje çizim uygulamaları kullanan biri olarak 32 GB RAM ancak yetiyor.

Mantıklı ben edit işiyle de uğraşacağım biraz da oyun geliştirme ile ilgili projeler deneyeceğim. Teşekkürler.

Peki monitörle ilgili bir sıkıntı olur mu yırtılma falan olur mu ekranda?

Mantıklı ben edit işiyle de uğraşacağım biraz da oyun geliştirme ile ilgili projeler deneyeceğim. Teşekkürler.

Rica ederim arkadaşın attığı sistemden ozelleştirmeleri yapıp guzel sağlam bir bilgisayar alabilirsiniz.

Monitör olarak sizin attığınızı mı tercih etmeliyim yoksa benim ilk attığım monitör iyi midir? Fiyat farkı önemli değil.

Bu sisteminde alınabilirliği yok bakmayın DDR 5 olduğuna kullanılan parçalar kaliteli değil. Bu paraya kaliteli parçaların bulunduğu Ryzen 5 7500F ve RX 7700 XT'li sistemler alınabiliyor.

Ndividia sistem istemiş özellikle ve Colorful, Apacer, Kingston Lexar ve Galax'dan cok daha iyidir :)
Ben illaki benim attıgımı alsın demiyorum yukarıda belirttim, işinize yarıyacaksa arkadasın attığı sistemi ozelleştirerek yuksek kapasiteli SSD RAM alabilirsiniz diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı