25 Ocak'ta TruckersMP oyun moderatörleri alımları başlıyor

Yani en mantiklisi 1 saat vardiyali gibi geldi bana.
Farklı saatlerde TruckersMP oynamış biriyim.

En sorunlu saatler 19-23 arasıdır, bu sorunlu saatlerde bile moderatörler nadiren beliriyor ya da kasıtlı olarak gizli modu kullanıyorlar. Vardiya olacaksa bile bu saatlerde olmalı fakat herkesi de zorlayamazlar muhtemelen.

@Turgineer oyun yalnız 10 dolarmış, bu millet 2 günde ban yemek için mi 300 TL ödüyor? İlginç.
Bunun için kullanılabilecek bir ücretsiz yöntem daha olabilir.

Normal ETS 2'de tırınızı o an TruckersMP'de trafik olan bir yolda durdurun ve oyunu kapatıp TruckersMP'den girin. Tırınız ghost modda başlayacak, önünüz tamamen başka tırlarla dolacağı için ghost mod otomatik kapanamayacak çünkü kapanması için tırların içinden çıkmalısınız ama ilerleseniz bile sürekli diğer tırların içindesiniz. Ghost modun bir bugu ise ghost modda olsanız bile dorseniz diğer tırlara hasar verecek.

Ne kadar işe yarar bilemem ve yine bugu kötüye kullanımdan permaya tabii. (bug kullanımına muhtemelen direkt perma vermezler)
 
Son düzenleme:
Bunun için kullanılabilecek bir ücretsiz yöntem daha olabilir.

Normal ETS 2'de tırınızı o an Truckers MP'de trafik olan bir yolda durdurun ve oyunu kapatıp Truckers MP'den girin. Tırınız ghost modda başlayacak, önünüz tamamen başka tırlarla dolacağı için ghost mod otomatik kapanamayacak çünkü kapanması için tırların içinden çıkmalısınız ama ilerleseniz bile sürekli diğer tırların içindesiniz. Ghost modun bir bugu ise ghost modda olsanız bile dorseniz diğer tırlara hasar verecek.

Ne kadar işe yarar bilemem ve yine bugu kötüye kullanımdan permaya tabii.

O uzun olan yöntem kısayolu var.

Oyunu oynarken Truckers MP de hızlı kayıt tuşunu atayıp kalabalık olan bölgede o tuşa basıyorsunuz, sonra chat kısmından "/disconnect" yazıyorsunuz, ardından konsola Game yazdıktan sonra oyunun ESC ekranı açılıyor oradan sür butonuna bastığınız zaman ghost modda servera yeniden giriş yapmış oluyorsunuz.
 
Oyunu oynarken Truckers MP de hızlı kayıt tuşunu atayıp kalabalık olan bölgede o tuşa basıyorsunuz ardından konsola Game yazdıktan sonra oyunun ESC ekranı açılıyor oradan sür butonuna bastığınız zaman ghost modda servera yeniden giriş yapmış oluyorsunuz.
@kino Bu yöntem daha iyi.

Cyberpunk'ın ilk çıkış hali gibi bug show.
ETS 2 bağımsız bir oyun motoru kullanıyor. Performansın bu kadar düşük olmasının da sebebi zaten çoklu oyuncuyu kaldıramayan oyun motoru.

Fizikler de aynı şekilde, araba kullanmaya alışamadım, fiziklerin tırlar için yapıldığını iyi hissettiriyor. 110 KM/H ile 6x4 şasi tırı döndürebiliyorum ama arabayı döndüremiyorum.
 
İnternetin iyi olmasına rağmen sunucular kötü olduğu için durduk yere donmalar olması, çarpmasan bile kaza olması gibi saçmalıklar yüzünden ban yiyoruz. Artık bir düzeltme gelsin. Ne yapılabilirse artık.
 
Eki Görüntüle 2094107

25 Ocak'ta TruckersMP'de oyun moderatörü alımları için başvurular başlıyor. Eğer TruckersMP için hala meraklıysanız, başvurmak isteyebilirsiniz. Aşağıya başvuru şartlarını atacağım. Başvuranlar arasında bende olacağım, özellikle sesli iletişimin şart olmayışı beni mutlu etti. Anladığım kadarıyla:

Başvurusu kabul olanlar ve mülakatı geçenler resmi olarak takıma katılır ve Report Moderatör Trainer olarak göreve başlar, birkaç hafta verdikleri kararlar gözlemlenir. Bu süre sonunda Trainer sizin kalıp kalmayacağınıza karar verir, kalmanıza karar verilirse Report Moderatör olursunuz. Birkaç ay görev yaptıktan sonra oyun içinde polis arabası kullanan Game Moderatör'lüğe yükselebilirsiniz.

Başvuru şartları:
Eki Görüntüle 2094114
Yapılacak iş değil,işlerini iyi de yapmıyorlar bence.Sözüm iyi yapanlara değil, iş yapmayanlara.Chatte anime kızı taklidi yapacağına yol tıkayan araçları banlaması/kicklemesi gerekiyor bazılarının.

@Turgineer oyun yalnız 10 dolarmış, bu millet 2 günde ban yemek için mi 300 TL ödüyor? İlginç.
İndirimli fiyatı bir hayli ucuz,çoğu kişinin birden fazla hesabı vardır zaten eskiden kalan.
 
Artık bir düzeltme gelsin. Ne yapılabilirse artık.
Çarpmadan kaza olmasından kastınız sollama yaparken solladığınız araca çarpmaktan bahsediyorsunuz sanırım. Her sollamada 2 Scoda boyunda boşluk bırakın derim.

Yapılacak iş değil,işlerini iyi de yapmıyorlar bence.Sözüm iyi yapanlara değil, iş yapmayanlara.Chatte anime kızı taklidi yapacağına yol tıkayan araçları banlaması/kicklemesi gerekiyor bazılarının.
TruckersMP'yi 2018'den beri oynuyorum, moderatörlerin dünyasına da göz ucuyla bir bakmış olurum. 60 Game Moderatöre + 50 Report Moderatöre rağmen oyun bu haldeyse zaten beklentimi düşük tutmalıyım.


@Losethyy Moderatör sayısı bu sayfada görünüyor hocam.

Chatte anime kızı taklidi yapacağına yol tıkayan araçları banlaması/kicklemesi gerekiyor bazılarının.
Bilmediğim bir olay mı var? :D
 

Geri
Yukarı