25 Şubat dünyanın sonu mu gelecek? Nibiru nedir?

Bizim inancımıza göre öyle tabii. Ama bu insanlar da yanlışım varsa düzeltin lütfen genellikle bir inanç mensubu değiller (çoğunluk sanırım), bilim üzerinde aşırı derece de kafa yoruyor olmalarını tek kalemde direk ''Allah daha iyisini bilir'' demek bu insanların emeklerini tek sefer de silmek gibi. Yine de her iki tarafa saygımız var sonuçta, kopsun da lazım değil ya...

Onu Amerika düşünsün artık, tek önlem alabilecek olan(Füzeleri, balistik,malistik) onlar. Büyük ülkeler.
Bir replik var gülüyorum çok ona. Güldür Güldür'de denk gelmişti ''Keşke benim olsa'' diye. Keşke bu araştırmayı ben yapabilseydim, hani teori de olsa ben veya başka bir vatandaşımız bu fikri ortaya koyabilseydi, yada bahsettiklerin biz de olsaydı. Biraz da buna özeniyorum... Keşke bizim olsa.

Aman ha Amerikayı falan vurur, o cisim tüm Amerika Kıtası harap olur. Demedi deme..

İlk önce sana adam gibi cevap verdik, adam gibi cevap vermesini öğren. Sana haber takip etmediğimizi kim söyledi? Kesin olmayan bilgiyi paylaşıp artistlik yapıyorsun. Kopyala, yapıştır ile olacak iş değil bunlar. Sırf tartışma konusu olsun diye konu açıyorsun. Cevap yazanlara da adam gibi cevap yaz. Konuyu düzelt dedik diye zoruna gittiyse. Tüm yazdıklarım zoruna gitsin.
Yemişim bilgilendirmesini onun. Sırf beğeni veya tartışma konusu olsun diye konu açan bir adam bu. Gördük daha önce konularını da. Bana gerçek haber ve gerçek bilgilendirme lazım. Alıntıladığı konuların sonunda anlatıyor zaten olmayacağını. Bu da gelmiş başlığa sonu mu gelecek?

Son düzenleme:
Bunu henüz kimse bilemez, bekleyip göreceğiz bakalım, inandığımı da pek söyleyemem. NASA'nın da bunu bu güne kadar gizleyeceğini hiç düşünmüyorum. Çünkü insanlar telaşlanır, ne yapacağını bilemez ve ortalık karışır. Hatta belki de intihar edenler bile olabilir. Bir şey olmayacak bile olsa artık insanların kafasında soru işareti kalır. Zaten NASA bize açıklasa biz ne yapabileceğiz? Konuyu saptırmadan tartışırsak daha iyi olur.

Yaklaştığını hissedebiliyoruz çünki depremler arttı. Tsunami, yağmur sonucu sel, vb doğal afetler çoğaldı. Kitapta bu konuya yer verilmiş birbirini takip eden doğal afetler, kıyametin habercisidir.
Yalnız saydığım 10 madde gerçekleştikten sonra ya yarındır yada yarındanda yakın.
Peygamber -sallallahu aleyhi ve sellem-:
- Siz, kıyâmetten önce on alâmet görmeden kıyâmet kopmayacaktır, buyurdu. Ardından şunları zikretti:
1. Duman.
2. Deccâl.
3. Dâbbetu'l-Arz.
4. Güneşin batıdan doğması.
5. Meryem oğlu İsa -sallallahu aleyhi ve sellem-'in yeryüzüne inmesi.
6. Ye’cüc ve Me'cüc'ün ortaya çıkması.
7. Doğuda bir yerde insanların yerin dibine batırılması.
8. Batıda bir yerde insanların yerine dibine batırılması.
9. Arap Yarımadasında bir yerde insanların yerine dibine batırılması.
10. Bunların sonuncusu olarak da Yemen’den bir ateş çıkması ve insanları (Şam diyarındaki) mahşere doğru sürmesidir." (Müslim).

Bu maddelerden son 4 tanesi yaşanmıştır.

Adam olmasını senden öğrenecek değilim. Beni bilen bilir, her konu için özel olarak 'tartışma' çıkmaması için güzel bir dille yazarım. Benim amacım üyeleri birbirine kırdırmak olsa bu şekilde paylaşım yapmazdım. Sen nasılsan karşındaki insanı da öyle görüyor olmalısın. Mesela bak burada konu dışından çıktın, konuyla ilgili yorumunu yazıp üstelemezsin olur biter. Alıntıladığım sitede başlık neyse onu ekliyorum, 2 kaynak sunmaya çalışıyorum en az. Ne yapacaktım kopyala-yapıştır dışında? İlgilenmiyorsan girme arkadaş, seni zorla buraya gir diye tutan yok. İşine bak.

Evet bu açıdan da baktığımız zaman gerçekleşeceği kesinleşiyor. Bu olmazsa başka bir şey olabilir, sonuçta bir gün kopacak bu.

Allah var GAM yok.
Şüphemiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…