25 Şubat dünyanın sonu mu gelecek? Nibiru nedir?

Adam olmasını senden öğrenecek değilim. Beni bilen bilir, her konu için özel olarak 'tartışma' çıkmaması için güzel bir dille yazarım. Benim amacım üyeleri birbirine kırdırmak olsa bu şekilde paylaşım yapmazdım. Sen nasılsan karşındaki insanı da öyle görüyor olmalısın. Mesela bak burada konu dışından çıktın, konuyla ilgili yorumunu yazıp üstelemezsin olur biter. Alıntıladığım sitede başlık neyse onu ekliyorum, 2 kaynak sunmaya çalışıyorum en az. Ne yapacaktım kopyala-yapıştır dışında? İlgilenmiyorsan girme arkadaş, seni zorla buraya gir diye tutan yok. İşine bak.

Evet bu açıdan da baktığımız zaman gerçekleşeceği kesinleşiyor. Bu olmazsa başka bir şey olabilir, sonuçta bir gün kopacak bu.

Şüphemiz yok. :)
Sana adam gibi cevap yazdık, sen kendi cevabına baktın mı ki bize laf atıyorsun? Sen ve senin gibi adamlara cevap yazma tenezzülünde bile bulunmam bundan sonra.

Sana adam gibi cevap yazdık, sen kendi cevabına baktın mı ki bize laf atıyorsun? Sen ve senin gibi adamlara cevap yazma tenezzülünde bile bulunmam bundan sonra.
Darılırım, Allah muhafaza kıyamet sırf bana ve benim gibi insan kırmamaya çalışan delikanlı adamlara cevap vermeye tenezzül etmeyeceğiniz için falan kopar sonra ne yaparız biz. Artist olan benim sonuçta, sen sonuna kadar haklısın yahu hiç haksız olur musun. Lazım değil. Tenezzül etmemekle kalmayıp hiç bir konu başlığıma / yazdığım yorumlara dahi bakmayın, beni sevindirmiş olursunuz. Teşekkürler, iyi günler dilerim.

Darılırım, Allah muhafaza kıyamet sırf bana ve benim gibi insan kırmamaya çalışan delikanlı adamlara cevap vermeye tenezzül etmeyeceğiniz için falan kopar sonra ne yaparız biz. Artist olan benim sonuçta, sen sonuna kadar haklısın yahu hiç haksız olur musun. Lazım değil. Tenezzül etmemekle kalmayıp hiç bir konu başlığıma / yazdığım yorumlara dahi bakmayın, beni sevindirmiş olursunuz. Teşekkürler, iyi günler dilerim.
Gördük delikanlılığını ilk attığın mesajda. Fazla söze gerek yok.

Öldük mü hocam ? Çözümleyemedim ben pek.
Hadi yine iyisin, iyisin, iyisin

Sen isini bilirsin, bilirsin, bilirsin.

Deli dolu birisin, birisin, birisin.

Herseyinle her an sensin, muah sevgilimsin.

Hadi yine iyisin, iyisin, iyisin.

Soyle bana kiminsin, inmisin cinmisin?

Deli carpmis gibisin, inmisin cinmisin?

Receteni istermisin, muah istermisin?

Öldük mü hocam ? Çözümleyemedim ben pek.
Hadi yine iyisin, iyisin, iyisin

Sen isini bilirsin, bilirsin, bilirsin.

Deli dolu birisin, birisin, birisin.

Herseyinle her an sensin, muah sevgilimsin.

Hadi yine iyisin, iyisin, iyisin.

Soyle bana kiminsin, inmisin cinmisin?

Deli carpmis gibisin, inmisin cinmisin?

Receteni istermisin, muah istermisin?
Dostum sana gülmekten ölebilirim her an. :D Allah da seni güldürsün valla arada bir yüzüm gülüyor sayende. :D

Size demiştim ;) Böyle bir durum olsa NASA sessiz kalmazdı.
Ben zaten inanmamıştım. Öylesine paylaştım, yaşıyoruz bakalım akşama kadar neler olacak. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı