Jotariel
Kilopat
- Makaleler
- 1
O kadarından emin değilim hocam kusura bakmayın yardımcı olamayacağım.Yine aynı saatte değil mi yani 20.00' da.
O kadarından emin değilim hocam kusura bakmayın yardımcı olamayacağım.Yine aynı saatte değil mi yani 20.00' da.
Hocam sakıncası yoksa konuşmanızın ekran görüntüsünü alabilir miyim ?
Hocam bu modellerin 5500TL altında bulunabileceğini hiç sanmıyorum, keşke INNO3D tekli satılsaydı.QP | Nvidia RTX ve AMD Radeon Ekran Kartları
AMD Radeon, Vega, Nvidia RTX ve Nvidia GTX Ekran Kartı modelleri uygun fiyatlar ve hızlı teslimat imkanıyla QP'de.www.qp.com.tr
Şahsen benimde düşüncem bu yönde ben kartımı alıp güçlü bir işlemci ve kasayla kullanmak istiyordum muhtemelen gamegarajdan almayacağım. Asus ve Msi modellerine 1000 lira fazla veririm istediğim sistemi alırım diye düşünüyorum.Diyorlar ki, kaliteli bileşenlerle toplayacağınız bilgisayarı biz sizin yerinize aynı paraya(?) daha kalitesiz halini toplayacağız.
Hocam gamegaraj dışında başka nerede satılıyor biliyor musunuz? Qp de asus ürünleri var sadece.Şahsen benimde düşüncem bu yönde ben kartımı alıp güçlü bir işlemci ve kasayla kullanmak istiyordum muhtemelen gamegarajdan almayacağım. Asus ve Msi modellerine 1000 lira fazla veririm istediğim sistemi alırım diye düşünüyorum.
Hocam şu anda bende sadece Qp'de gördüm eğer bulabilirsem haberdar ederim sizleride. Resmen saçmalamaya başladı gamegaraj bir çok kişi ekran kartını sattı almak için güya stokları sağlam hazır sistemleri tüketip geriye kalanların fiyatlarını 2 katına falan satarlar diye düşünüyorum.(şahsi görüşüm)Hocam gamegaraj dışında başka nerede satılıyor biliyor musunuz? Qp de asus ürünleri var sadece.
Hocam şu anda bende sadece Qp'de gördüm eğer bulabilirsem haberdar ederim sizleride. Resmen saçmalamaya başladı GameGaraj birçok kişi ekran kartını sattı almak için güya stokları sağlam hazır sistemleri tüketip geriye kalanların fiyatlarını 2 katına falan satarlar diye düşünüyorum.(şahsi görüşüm)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.