25 Şubat'ta RTX 3060 tek olarak satılmayacak

Buyrun kanıt. Bu duruma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Her gün her saat stok kovalayarak alma ihtimali güçleniyor biraz. İlk gören kapar gibi bir şey oluyor bu.

Fakat resmi bir tedarikçinin bunu yapmasına anlam veremiyorum. 25 şubatta RTX 3060 çıkacak, RTX 3060'lı sistem beklemedik biz!
Screenshot_20210222_135309.jpg

Diyorlar ki, kaliteli bileşenlerle toplayacağınız bilgisayarı biz sizin yerinize aynı paraya(?) daha kalitesiz halini toplayacağız.
Şahsen benimde düşüncem bu yönde ben kartımı alıp güçlü bir işlemci ve kasayla kullanmak istiyordum muhtemelen gamegarajdan almayacağım. Asus ve Msi modellerine 1000 lira fazla veririm istediğim sistemi alırım diye düşünüyorum.

Şahsen benimde düşüncem bu yönde ben kartımı alıp güçlü bir işlemci ve kasayla kullanmak istiyordum muhtemelen gamegarajdan almayacağım. Asus ve Msi modellerine 1000 lira fazla veririm istediğim sistemi alırım diye düşünüyorum.
Hocam gamegaraj dışında başka nerede satılıyor biliyor musunuz? Qp de asus ürünleri var sadece.

Hocam gamegaraj dışında başka nerede satılıyor biliyor musunuz? Qp de asus ürünleri var sadece.
Hocam şu anda bende sadece Qp'de gördüm eğer bulabilirsem haberdar ederim sizleride. Resmen saçmalamaya başladı gamegaraj bir çok kişi ekran kartını sattı almak için güya stokları sağlam hazır sistemleri tüketip geriye kalanların fiyatlarını 2 katına falan satarlar diye düşünüyorum.(şahsi görüşüm)

Hocam şu anda bende sadece Qp'de gördüm eğer bulabilirsem haberdar ederim sizleride. Resmen saçmalamaya başladı GameGaraj birçok kişi ekran kartını sattı almak için güya stokları sağlam hazır sistemleri tüketip geriye kalanların fiyatlarını 2 katına falan satarlar diye düşünüyorum.(şahsi görüşüm)

Ben Vatan ile konuştum tahminlerine göre tekli satış olmayacak. Olursa da 6K düzeyinde olur denildi. 3060 mining kısıtlı gelecek dediler aylik 210 dolar getiriyor yine de. Kısıtlamasalar ne olacaktı acaba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı