25 TL ile 2-3 gün ne yiyebilirim?

Herkese teşekkürler. Ben 500 gram tavuk göğüs aldım. Yanına lavaş, ekmek aldım. Döner yapmayı düşünüyorum evde marine ederek. 1 paket mantı ve 5 pakette sebzeli, tavuklu ve spesiyal noodle aldım. Yanınada gazoz aldım. Evde zaten makarna vardı. İnşallah aç kalmam. :)

Oooo protein. "nice".

Herkese teşekkürler. Ben 500 gram tavuk göğüs aldım. Yanına lavaş,ekmek aldım. Döner yapmayı düşünüyorum evde marine ederek. 1 paket mantı ve 5 pakette sebzeli, tavuklu ve spesiyal noodle aldım. Yanınada gazoz aldım. Evde zaten makarna vardı. İnşallah aç kalmam. :)
Güzel bir menü. Şimdiden afiyet olsun.

Herkese teşekkürler. Ben 500 gram tavuk göğüs aldım. Yanına lavaş, ekmek aldım. Döner yapmayı düşünüyorum evde marine ederek. 1 paket mantı ve 5 pakette sebzeli, tavuklu ve spesiyal noodle aldım. Yanınada gazoz aldım. Evde zaten makarna vardı. İnşallah aç kalmam. :)

Mükemmel seçim, ben bile acıktım.

Herkese teşekkürler. Ben 500 gram tavuk göğüs aldım. Yanına lavaş,ekmek aldım. Döner yapmayı düşünüyorum evde marine ederek. 1 paket mantı ve 5 pakette sebzeli, tavuklu ve spesiyal noodle aldım. Yanınada gazoz aldım. Evde zaten makarna vardı. İnşallah aç kalmam. :)

25 liraya tavuk mu aldın? Bir de her şey pahalı derler nankörler... 25 liraya tavuk + 1 paket mantı + 5 paket noodle almış, gözünüze dizinize dursun beeheyyyy!! Ooo bak gözden kaçırmışım, gazoz bile almış, hatta para bile artmıştır eminim! (!)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı