- Makaleler
- 1
Max 25 TL'ye 9 senelik sistemime termal macun almak istiyorum. Bu fiyat aralığında öneriniz varsa bekliyorum.
Max 25 TL'ye 9 senelik sistemime termal macun almak istiyorum. Bu fiyat aralığında öneriniz varsa bekliyorum.
Çin'den alabilirseniz yeni kullanıcı kuponu ile vergiler dahil 24 TL'ye denk gelen bu macunu tavsiye ederim:
![]()
3.72US $ 20% OFF|ZF 12 12W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam onu 3 hafta önce sipariş verdim, kendileri dünyayı dolaşıyor uçakla. Tahmini teslimat 20 Şubattan sonra. Yani 1 aydan fazla bir sürede geliyor. Alacak arkadaşa bunun uyarısını yapmış olayım.Çin'den alabilirseniz yeni kullanıcı kuponu ile vergiler dahil 24 TL'ye denk gelen bu macunu tavsiye ederim. Arctic MX-4'den daha iyi.
![]()
3.72US $ 20% OFF|ZF 12 12W/mk yüksek performanslı termal İletkenlik gres macun AMD Intel işlemci CPU GPU soğutucu soğutma fanı bileşik soğutucu|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bende var çok güzelEn azından bu olmalı:
Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun Fiyatı
Cooler Master HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.