Hocam arkadaşın paylaştığı 4GR 6w/mk değeri var. Bu fiyatta genelde ürünler aynı araştırmaya pek gerek yokHocam başka önerebileceğiniz bir marka var mı?
Hocam arkadaşın paylaştığı 4GR 6w/mk değeri var. Bu fiyatta genelde ürünler aynı araştırmaya pek gerek yokHocam başka önerebileceğiniz bir marka var mı?
Hocam sadece 1 ürüne odaklanmak istemiyorum. 3, 4 tane güvenilebilecek marka sayabilir misiniz?
İlk linkteki stokta yokmuş, "macun 2" olan linkteki hem marka olarak hem de tekil olarak oldukça iyi. Yapıştır gitsin. 3,4 tane saymak bilmediğinin göstergesidir hocam. İnternetten baka baka sana yazmak hoş olmaz. Attığım ürün işe yarayacaktır. F/P. Üstteki arkadaşın attığının markasını bilmiyorum ama kağıt üzerinde iyi gibi duruyor.
Yine soğutur mu? Evet, fakat benim attığım ürün daha iyi.Hocam son olarak şu ürüne basabilir misiniz: Ürün
Belki iki defa anca kullanır. Ya da tek sefer işlemci ve ekran kartına kullanabilir.
İsterseniz buna bakabilirsiniz.
13.4w/mk böyle bir fiyat için aşırı ucuz. Değer gerçek mi bilemiyorum tabii.
Geçen gün indirimde 29,90'a kadar düşmüştü de.
0.5gr kanka.Belki iki defa anca kullanır. Ya da tek sefer işlemci ve ekran kartına kullanabilir.
Notebook olsa yeter ama yayma metodu kullansa bitti macun.0.5gr kanka.
Everest'e güvenilmez hocam, ben önermiyorum.
İsterseniz buna bakabilirsiniz.
13.4w/mk böyle bir fiyat için aşırı ucuz. Değer gerçek mi bilemiyorum tabii.
Geçen gün indirimde 29,90'a kadar düşmüştü de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.