250.000 TL İle Ne Yapılabilir

Her şey yapılabilir. Hiç bir şey de yapılamayabilir 😉
Bulmaca gibi oldu 🙃

Peki bu nasıl oluyor örnek verebilir misin?

Mantıklı
En azından aylık bir geliriniz olur. Fakat tatilleriniz olmaz resmen. Sabah 10 gece 12 dükkanda olmalı , veledlerle uğraşıp küfürlere alışmalısınız. Ayrıca dükkanda fast food tarzı şeyler satabilir hatta turnuvalar yapabilirsiniz ( fifa 19 turnuvası - katılım 5 tl - ödül 1. Ye 1 hafta sınırsız masa gibi)

1. Yıl önce bir yakınım 600. Bin lira param ne yapıyım bu parayı- diye sormuştu sohbet arasında. Ben de bana borç ver demiştim, şaka tabii. Bu parayı ya altına ya da dolara yatır bankaya koy diye bir tavsiyede bulunmuştum. Bu önerimi ciddiye alıp dolar almıştı. Adam şu anda bankada1 milyon TL ve üzeri hesabı olanlar listesinde adı geçiyor. Bugün der miyim, tabii ki demem. Ama bu para ben de olsa bilgisayar kasası imal eden bir atölye kurardım. 3 yeğenimi de yanıma alır işe başlardım. 3 Yeğenim de elektronik elektrik mezunu. 3üde işsiz:):)

Dostum ne yapacağını bilemem de, ne yapmayacağını bilebilirim belki.
Bu ülkede iş kurma. Cidden batarsın hem de kriz varken.
Kendine yatırım yap veya döviz/altın vs için uzmanlara vs danış.
1. Yıl önce bir yakınım 600. Bin lira param ne yapıyım bu parayı- diye sormuştu sohbet arasında. Ben de bana borç ver demiştim, şaka tabii. Bu parayı ya altına ya da dolara yatır bankaya koy diye bir tavsiyede bulunmuştum. Bu önerimi ciddiye alıp dolar almıştı. Adam şu anda bankada1 milyon TL ve üzeri hesabı olanlar listesinde adı geçiyor. Bugün der miyim, tabii ki demem. Ama bu para ben de olsa bilgisayar kasası imal eden bir atölye kurardım. 3 yeğenimi de yanıma alır işe başlardım. 3 Yeğenim de elektronik elektrik mezunu. 3üde işsiz:):)
Neden demeyesiniz ki? Adam vefasız mı çıktı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum para adamı bozuyor.

Aslında para kazanılır harcanır gider. Paradan 100 kat daha değerli olan fikirlerin yoksa yada sana fikir verecek yol gösterecek bir arkadaşın yoksa para sadece kağıttan ibarettir. 10 yılda kazanıp biriktirdiğin para bir anda uçar gider fikir sahibi değilsen.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı