Alperen(Razor)Özer
Decapat
- Makaleler
- 4
Bir okulun karşısına Playstation kafe açabilirsiniz. Tutmazsa bile satabileceğiniz ekipmanlar olucak. Ps4 ve Ps3 leri ikinci el ucuza bulabilirsiniz.
Peki bu nasıl oluyor örnek verebilir misin?Kendine yatırım yapmak daha mantıklı geliyor bana.
MantıklıBir okulun karşısına Playstation kafe açabilirsiniz. Tutmazsa bile satabileceğiniz ekipmanlar olucak. Ps4 ve Ps3 leri ikinci el ucuza bulabilirsiniz.
En azından aylık bir geliriniz olur. Fakat tatilleriniz olmaz resmen. Sabah 10 gece 12 dükkanda olmalı , veledlerle uğraşıp küfürlere alışmalısınız. Ayrıca dükkanda fast food tarzı şeyler satabilir hatta turnuvalar yapabilirsiniz ( fifa 19 turnuvası - katılım 5 tl - ödül 1. Ye 1 hafta sınırsız masa gibi)Peki bu nasıl oluyor örnek verebilir misin?
Mantıklı
Neden demeyesiniz ki? Adam vefasız mı çıktı?1. Yıl önce bir yakınım 600. Bin lira param ne yapıyım bu parayı- diye sormuştu sohbet arasında. Ben de bana borç ver demiştim, şaka tabii. Bu parayı ya altına ya da dolara yatır bankaya koy diye bir tavsiyede bulunmuştum. Bu önerimi ciddiye alıp dolar almıştı. Adam şu anda bankada1 milyon TL ve üzeri hesabı olanlar listesinde adı geçiyor. Bugün der miyim, tabii ki demem. Ama bu para ben de olsa bilgisayar kasası imal eden bir atölye kurardım. 3 yeğenimi de yanıma alır işe başlardım. 3 Yeğenim de elektronik elektrik mezunu. 3üde işsiz![]()
Aylık 4000 Oradan gelse bir de ben çalışsam mesleğimden dolayı aylık 3000-4000 TL Aylık ortalama 7500TL Maaş.Düşünene kadar paranı bankaya koy. Aylık 4000 TL faiz veriyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.