Aydın Yılmaz

Hectopat
Katılım
6 Mart 2017
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yeni bir kulaklık alacağım. Daha çok CS GO da kullanacağım. Fakat ses kalitesi önemli tabii ki. Bu kulaklıklar arasında kaldım. Yardımcı olur iseniz sevinirim. Başka önerilerinizi de bekliyorum. Max. Fiyat 250-260 TL civarlarındadır. İstediğim özellikler: üst kısmı kafamı acıtmamalı, kulak pedleri kulağımın ustunde kalmamalı kulağım içine oturmalı... 7.1 de olabilir anakartım 7.1 i destekleyecek ses kartına sahip. Yardımlarınızı bekliyorum.

Link olarak da belirtebilirsiniz. Amazondan da bakabilirim.
 
Eğer bütçeni arttırabilirsen ve 2. el düşünürsen Hyperx cloud 2 var, 300'e bırakabilirim.
Hangi şehirde oturuyorsun?

Hyperx Cloud Core modelini öneririm. Hala kullanmaktayım. Bir sorunuz varsa yardımcı olurum. İncelemesini de yapmıştım hatta. Bakınız; Kingston Hyperx Cloud Core İncelemesi
Yarımlarınız için tesekkür ederim.

Bu 4 ürün arasından öncelikli tercihim Cloud Core olacaktir. İkinci tercihim de siberia 200 olur. Ancak siberia 200 biraz küçük pedlere sahip o nedenle ergonomide sıkıntı olabileceğini düşünüyorum.
 
Mikrofon, ses, malzeme kalitesi ve ses yalıtımı olarak Cloud Core modeli, Siberia 200 modelinden daha iyidir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı