250-300 bin TL araba önerisi

Bilavlendavuk

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle anlamayanlar yazmazsa sevinirim. Bütçede biraz üste çıkabilirim. Efsane kasa corolla ya da biraz daha yeni pololar var. Bir de vectralara baktım, aklımda başka bir şey yok. Corolla bana mantıklı geliyor o kasayı yakından bilen varsa nasıl olduğunu söylerse iyi olur.

Öncelikle anlamayanlar yazmazsa sevinirim. Bütçede biraz üste çıkabilirim. Efsane kasa corolla ya da biraz daha yeni pololar var. Bir de vectralara baktım, aklımda başka bir şey yok. Corolla bana mantıklı geliyor o kasayı yakından bilen varsa nasıl olduğunu söylerse iyi olur.
2. El i20 olabilir.

Biraz daha özel olsaydınız. Tabi ki mercedes ile bmwlere baktım mercedesler baya pahalı, o fiyatlara 80lerdeki modeller var, çok yakıyor ve kmleri yüksek. bmw ise hangisinin ne olduğu belli değil, temizini bulmak zor, çok yakıyor. İyi ki anlamayan yazmasın dedim. Adam marka yazmış ya.

2. El i20 olabilir.
İ20ler maalesef bütçemden çok yukarıda. Birkaç ağır hasarlı ilan var sadece.

Era bulabilirsen mantıklı olur.
Onu da düşündüm de nasıl bir şey olduğunu tam bilmiyorum. Diğer arabaları da çok bilmiyorum o yüzden yeterince karşılaştıramıyorum. Konuyu da bu yüzden açtım bu bütçedeki arabalardan kullanmış olan biri varsa nasıl olduklarını yazsınlar diye.

Bu bütçede olabildiğince bozulmayacak bir şey bakman lazım eraların motorları sağlam ama güvenlik konfor anlamında bir şey bekleme.
Güvenlik, konfor önemli değil çok masraf çıkarmasın yeter. O yüzden aklıma corolla geliyor. Nasıl olduğunu iyi bilen biri yazsa iyi olurdu ama burada çıkmayacak gibi iki inceleme videosu izlerim arada gelir konuya yazılanları okurum. İyi akşamlar bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı