Toyota Corolla alırdım ben kafam rahat binerdim.
Hangi model olur bu fiyat bandında?Toyota Corolla alırdım ben kafam rahat binerdim.
Konforsuz diye biliyorum.Dacia Duster.
Duster mı ? Hocam Tofaş v2 öyle diyeyim ben size .Hangi model olur bu fiyat bandında?
Konforsuz diye biliyorum.
Daha önce az çok kullandım ve yolculukta ettim, konfor olarak rahat geldiği için yazdım. Yarı yolda bırakacak bir araç değil Duster.Konforsuz diye biliyorum.
2004-2008 arası.Hangi model olur bu fiyat bandında?
Konforsuz diye biliyorum.
Bu fiyata bu model bir araç alınması berbat, eşşek satın alıp ona binseniz yeridir.2004-2008 arası.
Zaten bazı değişiklikler olmazsa diğer yıla kadar eşşeği bile arar olacağız.Bu fiyata bu model bir araç alınması berbat, eşşek satın alıp ona binseniz yeridir.
Bu fiyata alacağınız Opel Bmw sanayiden çıkamaz. 2014 Opel Corsa kullanan biri olarak söylüyorum. Arkadaşımda Opel Vectra var o da aynı şekilde. Corollaya berbat deyip Duster öneriyorsunuz o da ayrı bir komedi.Bu fiyata bu model bir araç alınması berbat, eşşek satın alıp ona binseniz yeridir.
Zaten bazı değişiklikler olmazsa diğer yıla kadar eşşeği bile arar olacağız.
Dacia Duster önerip o fiyata alınabilen bahsedilen model aralığındaki Golf, Passat, Accord, Avensis, Corolla gibi araçları eşekle kıyaslaman ironik olmuş.Bu fiyata bu model bir araç alınması berbat, eşek satın alıp ona binseniz yeridir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.