250-300 bin TL araba önerisi

• Konuyu başlatan ventt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 25.686

ventt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 250-300 bin TL bütçe ile araba alacağım başlangıç için. Opel Vectra düşünüyorum, tavsiyelere açığım. Max 315 bin bütçeye çıkabilirim.

Ben Palio tavsiye ederim ekonomik olmasını istersen 1.4 veya 1.6 LPG'lere bak ya da 1.3 dizelleri güzel. Parçaları kolay bulunuyor ve ucuz başlangıç için iyi bir arabadır.

Hocam görünüş olarak hoşuma gitmiyor Palio'lar Civic ies, Opel vectra,Bmw e39 gibi görünüşlu arabalar hoşuma gidiyor var mı o tarz bir şey

Ben Palio tavsiye ederim ekonomik olmasını istersen 1.4 veya 1.6 LPG'lere bak ya da 1.3 dizelleri güzel. Parçaları kolay bulunuyor ve ucuz başlangıç için iyi bir arabadır.

Hocam görünüş olarak hoşuma gitmiyor Palio'lar Civic ies, Opel vectra gibi görünüşlu arabalar hoşuma gidiyor var mı o tarz bir şey.

Ben başlangıç arabası olarak uygun olsun diye tavsiye ettim benim hoşuma gidiyor ve ufak olması avantaj kullandığım için söylüyorum 98 1.6 Civic'ler var sanırım o fiyatlara ama tam bilmiyorum sorun çıkarır mı.

Ben başlangıç arabası olarak uygun olsun diye tavsiye ettim benim hoşuma gidiyor ve ufak olması avantaj kullandığım için söylüyorum 98 1.6 Civic'ler var sanırım o fiyatlara ama tam bilmiyorum sorun çıkarır mı.
Opel Vectra nasıldır varmı bir kronik sorunu falan ?

Ben eski Opel'leri çok tavsiye etmiyorum arızası çıkarırsa masrafı çok oluyor.

Normalde ben Honda Civic İes 1.6 almayı düşünüyordum ama arada anneme de vereceğim için ortak karar verelim dedim İesleri istemiyor benim için de tek seçenek Vectra gibi geldi var mı önerin üstat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı