- Makaleler
- 2
Tanınmasa da çok güzel klavyeler. Kalite istiyorum, mekanik hisli olsun dersen.Logitech G213 Ayrıca GamePower Saber RGB Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Gamepower, Rampage gibi markalaroda sevmiyorum. G213 almayın diyenler var, haketmiyoe diyorlar.Tanınmasa da çok güzel klavyeler. Kalite istiyorum, mekanik hisli olsun dersen.Logitech G213 Ayrıca GamePower Saber RGB Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Rampage Orionun red switch mekanik klavyesini aldım . Yaklaşık olarak 3 ay oldu . Basım hissiyatı ve malzeme kalitesi fiyatını güzel karşılıyor. Rampage'ye şöyle böyle diyorlar bence hakkını yiyorlar bundan önceki klavyemde rampage idi ve 4 yıl gitti . ve bence bu klavyede bi o kadar gider . Rampage'ye yapılan kötülemelere kulak asmayın derim. Elbet her ürününü almayın fakat kaliteli olanıda var yani ürünler arasındaBilindik markalar arıyorum. Steelseries, Logitech, CM gibi..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.