250-300 TL Red Switch Klavye Önerisi

Bilindik markalar arıyorum. Steelseries, Logitech, CM gibi..
Rampage Orionun red switch mekanik klavyesini aldım . Yaklaşık olarak 3 ay oldu . Basım hissiyatı ve malzeme kalitesi fiyatını güzel karşılıyor. Rampage'ye şöyle böyle diyorlar bence hakkını yiyorlar bundan önceki klavyemde rampage idi ve 4 yıl gitti . ve bence bu klavyede bi o kadar gider . Rampage'ye yapılan kötülemelere kulak asmayın derim. Elbet her ürününü almayın fakat kaliteli olanıda var yani ürünler arasında

Rampage klavye kullanıyorum 3 yılı geçtim henüz problem yaşamadım altında bulunan kaydırmaz şeyler çıktı tek problem o ama bu benle alakalı olabilir. Tabii ki paranız varsa daha farklı markalara yönelmenizi tavsiye ederim marka önerilmiyor.

Hocam 250-300 lira gibi yüksek rakamların, rampage veya gamepower gibi sıkıntılı firmaların ürünlerine kesinlikle verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Şuan senin bütçene yakın olarak MSI GK 60 indirimde, 100 lira daha artırıp gönül rahatlığıyla alabileceğin bir klavyedir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı