Mouse, mouse pad üzerinde takılma yapıyor

Stanchies

Decapat
Daha fazla  
Mouse pad olarak Klassegear markasının mousepadini kullanıyorum. Önceden SteelSeries Rival 3 mouse kullanıyordum. Geçenlerde ATK X1s faresine geçiş yaptım. İlk kullanımda farede sürekli takılma oluyordu, ürün sorunlu diye düşündüm fakat mousepadi kaldırıp masaüstünde deneyince gayet iyi çalışıyordu. Sonra mousepadi yıkadım ve sorun düzeldi. Fakat üstünden çok az bir zaman geçti (1 2 hafta kadar), mouse pad birazcık kirlendi, hatta kirlendi bile denemez, ve mouse yine takılmaya başladı. İki üründe de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum fakat sanırsam mouse ve mouse pad uyumsuz sensörlerinden dolayı vs. kullandığım mouse pad linkini de koyuyorum: https://www.sinerji.gen.tr/klassegear-black-xxl-gaming-mousepad-p-53896

Aynı sorunu yaşayanlar var mı?

Mausenin skatezlerinin jelatinini söktünüz mü?
skatezlerin üstünde jelatin mi varmış? emin misiniz kullandığım modelde olduğuna?
Bir baktım mousea ama göremedim yani jelatin gibi bir şey çok mu ince?

skatezlerin üstünde jelatin mi varmış? emin misiniz kullandığım modelde olduğuna?
Bir baktım mousea ama göremedim yani jelatin gibi bir şey çok mu ince?
Ben bir alt modelini kullanıyorum ve bende mevcut değildi. Eğer sizde olsaydı illaki anlamanız için dikkat çekici bir renkte ve üzerinde ''beni çıkar'' uyarısıyla olurdu diye düşünüyorum.

Ben bir alt modelini kullanıyorum ve bende mevcut değildi. Eğer sizde olsaydı illaki anlamanız için dikkat çekici bir renkte ve üzerinde ''beni çıkar'' uyarısıyla olurdu diye düşünüyorum.
Yok bendede mevcut değil, mousepad bu sensör için uyumlu değilmiş bunu anladım. Artık alırken bunada dikkat edeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı