Mesafeniz biraz uzak duruyor fakat 35 Mbps bağlantıyı stabil şekilde alabileceğinizi düşünüyorum. Denemesi ilk ay bedava olacağından beğenmezseniz iptal ettirebilirsiniz.
Fiber altyapısı yok, değil mi? VDSL için sağlayacılar arasından tercih yapılacaksa hepsi birbirine benzer hizmet sunacaktır ve tek fark müşteri hizmetleri olacaktır diyebiliriz. Memnun kalmazsanız bile VDSL modeminizi diğer sağlayıcılarla da kullanabiliyor olacaksınız.
Kendim VMG1312-B10D kullanıyorum ama zaten var olduğu için tercih etmiştim ve 5 GHz desteği bile yok. Aradığınız bütçeye uygun Omni DSL var. @Yener K. da önermiş zaten.
Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR N300 Vdsl2-Adsl2+ 4 Port Modem en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Kendim VMG1312-B10D kullanıyorum ama zaten var olduğu için tercih etmiştim ve 5 GHz desteği bile yok. Aradığınız bütçeye uygun Omni DSL var. @Yener K. da önermiş zaten.
Keenetic Omni DSL N300 2x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!