250-300 TL yazıcı önerisi

Sayo

Hectopat
Katılım
5 Ekim 2019
Mesajlar
42
Arkadaşlar merhabalar 250-300 TL butçem var bitmeyen kartuş mu, alayım yoksa normal mi, birde demo olarak geliyormuş normal kartuşlu olanlar yani kafam allak bullak öyle fazla kullanmayacağım. Üni. sınavına hazırlanıyorum Allah aşkına yardımcı olun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok markanın farklı yazıcılarını kullandım, bitmeyen kartuşlularda eğer orijinal olarak üretilenlerden kullanamayacaksan ben çok problem yaşadığım için hepsini elden çıkardım, orijinal de çok pahalı onun yerine lazer yazıcı daha akılcı oluyor ki ofiste artık lazer yazıcı var ama evde basit şeyler için tarayıcısı da olan bir yazıcı iyi oluyor. Yoğun olarak çıktı almayacaksan canon e414 iyi bir yazıcı kartuşları doldurulabiliyor, eğer istersen bunun tıpalı kartuşla satılanları da var kendin doldurabiliyorsun ama ben o kartuşlardan kullanmadım.
 
Eğer fotokopi çekmeyip sadece bilgisayardan çıktı alacaksan hp 1102 al. Staj yaptığım hastane bundan kullanıyordu. 15-20 TL'ye dolum yapılıyor 800-900 sayfa çıktı alabiliyorsun. 2 yıl önce fiyatları çok daha uygundu ama şu an baya fırlamış maalesef. Sakın dolum yapılamayan ya da dolum yapılsa bile orijinal çip isteyen yazıcı alma. Firmalar o yazıcıları çok ucuza satıp kartuştan kâr etmeyi planlıyolar. Dolum parası yazıcı ile aynı fiyata denk geldiği için köşede yatıyor sonra. :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı