250-300TL CS:GO İçin Fare Önerisi

Bence denenmeden alınması sıkıntı.
Konu CS:GO gibi FPS oyunları olduğunda, ilk önce sensör daha sonra da ergonomi gelir. Sensörün kalitesini son kullanıcının hissetmesi aşırı zordur, bütçeniz ortalamanın üstünde olduğu için Steelseries, Razer ve Zowie üçlüsünden dışarı çıkmak mantıklı olmaz. Ama İlker'in de dediği gibi arkadaşınızın elinin ve fareyi tutuş şeklinin baz alınarak seçilmesi daha bilgece olur.

300TL bütçeye mousepad de dahil sanırım :) @Violins Erkek arkadaşınızın el boyutu nedir? Fare olarak bu olabilir: SteelSeries Rival 310 RGB Optik Gaming Mouse | Adeks Store

Basketci oldugu icin elleri bayagi bir buyuk aslinda ben "BLOODY R8A" gibi bir sey almayi dusunmustum core 3 aktif diye bir eklentisi varmis sanirim ama artilari eksileri nedir hic bilmiyorum gaming mouse diye birsey oldugunu bile dun ogrendim :D

Cok tesekkur ederim hemen bakiyorum bunlara
Bence denenmeden alınması sıkıntı. Arkadaşınızı ben alırım diye götürün sence hangi deyip beğendirir ve alın. Şok olur hem de

Internette daha uygun fiyatlarla karsilastigi. icin online almayi dusunuyorum ama guzel bir surpriz olabilir tabi :)
G102 tavsiye ederim. 350 TL az değil paranıza yazık.

Tesekkur ederim bloody r8a hakkinda ne dusunuyorsunuz o daha uygun fiyatli ve cok fazla tercih ediliyor sanirim
Konu CS:GO gibi FPS oyunları olduğunda, ilk önce sensör daha sonra da ergonomi gelir. Sensörün kalitesini son kullanıcının hissetmesi aşırı zordur, bütçeniz ortalamanın üstünde olduğu için Steelseries, Razer ve Zowie üçlüsünden dışarı çıkmak mantıklı olmaz. Ama İlker'in de dediği gibi arkadaşınızın elinin ve fareyi tutuş şeklinin baz alınarak seçilmesi daha bilgece olur.

Tesekkur ederim birkac yerde bloody r8a tavsiyeleri okudum aslinda o butceme daha uygun nitekim ben de ogrenciyim, o urun hakkinda ne dusunuyorsunuz kullanisli midir

Son düzenleme:
200 lira gibi bütçeye Logitech 102 tavsiye ederim. Blody markasını maalesef pek bilmiyorum yazılımı da çok da lazım değil makro gibi bir şey aslında ve paralı bir yazılım şart değil.
Sağ ve sol tutuş eşit gibi daha çok sağ ele uygun fare olabilir. 144 gramlık fare belki kablosuz olduğundan bu kadar ağırdır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı