SHARKOON TG4 RGBGüç kaynaksız hava akışı iyi bir kasa tavsiyeniz var mı arkadaşlar? Bütçe 400TL'ye kadar. Fanlı olursa daha iyi olur. (Anakartım ATX yapıda)
Dahili fan yok. Fazla aşırı pahalı özelliklerine göre.MSI MAG Vampiric 010 bütçeni zorlamaya değer mi, bilmiyorum fakat yakın zamanda bende almayı planlıyorum.
SHARKOON TG4 RGBGüç kaynaksız hava akışı iyi bir kasa tavsiyeniz var mı arkadaşlar? Bütçe 400TL'ye kadar. Fanlı olursa daha iyi olur. (Anakartım ATX yapıda)
Farklı bir sitede sharkoon tg-5 modelinin kırmızı ledlisini tg4 ün rgbli olan modeliyle aynı fiyata gördüm. Sizce hangisi ikisi de 390₺ civarı fiyatlar
PSU kaplaması çok önemli değilse, TG4 RGB olan kasayı almanızı tavsiye ederim. Kırmızı bence pek hoşuna gitmeyebilir. RGB iyidir. Karar sizin.Farklı bir sitede sharkoon tg-5 modelinin kırmızı ledlisini tg4 ün rgbli olan modeliyle aynı fiyata gördüm. Sizce hangisi ikisi de 390₺ civarı fiyatlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.