250 ₺ Alınabilecek en iyi ekran kartı nedir?

  • Konuyu başlatan MuhammetHaktan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 2B
@Silinen üye
1-R7 250'yi elinizdeki PSU ile kullanabilirsiniz.
2-BF3 High ayarlarda 1920x1080 rahatlıkla oynarsınız eğer 1280x720'de oynarsanız rahat rahat Ultra'da oynarsınız,ShaderPack'te kasma yapmaz GTA 5 sistem özellikleri açıklanmadığı için herhangi birşey söyleyemeyeceğim
 
Çok teşekkürler Sanırım kesinleştirdim kararı R7 250 Alıyorum :D
Yardımı dokunan herkese teşekkür ediyorum. İyi sosyaller. :)
Bu arada özür dileyerek son bir soru sormak istiyorum :)
Sizce sistemim nasıl?
@eLated.* kardeşim sen de sadece ekran kartının verebileceği kaliteyi yoksa sistemimle beraber verebileceği kaliteyi söyledin?
Özür dilerim biraz çok soru oldu ama :D
 
Sistem eğer ekran kartı alınırsa 2 sene civarı idare edecektir. He 2 seneye kadar sırayla ultra'dan high'a high'dan medium'a medium'dan low'a düşecektir :)
 
Kardeşim aynı sistem bende var bu sistemden bi cacık olmaz neyse,ben asus 6570 e.kartı aldım yanındada 400w power supply aldım bf3 ultrada oynuyorum 0 kasma ile.Bilgisayar Casper değilmi :D Ayrıcada 256 bit e.kartıda taktım power color 7870 uyumsuzluk sorunu çıktı ana kart desteklemiyor.
 
Bu arada sizi bilgilendirelim konunuzun kapatılmasını istiyorsanız Mesajın altındaki "Rapor Et" tuşuna basıp "Konu çözülmüştür. Kapatılabilir" gibi bir mesaj yazarsanız yetkili biri kısa bir süre içinde konunuzu kapatacaktır. @Silinen üye
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı