250 CC motor önerisi

choclatebar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, aklımda iki tane farklı marka var biri qj motorun srk 250'si diğeri ise bajaj ın N250'si srk 250'nin 185 bin TL civarı fiyatı var. N250'nin ise 155 bin TL bandında fiyatı var. Qj motorda gözüm kaldı görünüşü çok güzel açıkçası üzerinde Benelli bloğu var diyorlar ama motor yavaş gidiyor. Kısıtlamalı gelmiş sanırım qj motor nasıldır? Srk 250 nasıldır internette pek bir bilgi yok. N250 hakkında dolu bilgi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, aklımda iki tane farklı marka var biri qj motorun srk 250'si diğeri ise bajaj ın N250'si srk 250'nin 185 bin TL civarı fiyatı var. N250'nin ise 155 bin TL bandında fiyatı var. Qj motorda gözüm kaldı görünüşü çok güzel açıkçası üzerinde Benelli bloğu var diyorlar ama motor yavaş gidiyor. Kısıtlamalı gelmiş sanırım qj motor nasıldır? Srk 250 nasıldır internette pek bir bilgi yok. N250 hakkında dolu bilgi var.
Bütçen ne kadar ?

21 model Pulsar NS200 sahibiydim (60.000 km) ve son hız 156 görmüştüm. Şu an aktif olarak SR250 kullanıyorum (600km) ve fiyatına göre uygun bir motor olduğunu söyleyebilirim. Üstteki arkadaş Yamaha grubuna bak demiş ama bence o fiyatlara Yamaha veya Honda alınmaz. Tamamen kara borsaya düşmüş durumda. 12 ay 0 faiz fırsatları var CFMOTO'da şu anda. Bakabilirsiniz.

İkinci elden tertemiz N250'ler 100 bin civarına bulunuyor. Sıfır almak bence çok mantıklı değil böyle bir piyasada. Millet yıl bitmeden motor değiştirmek için yok parasına satıyor motorları.

Voge 525 DSX? A2 ehliyet varsa yapıştır illa 250CC istiyorsan N250 al CFMOTO kesinlikle uzakdur Çinli çok tercih etme RKS srk 250 de iyidir ne tip motor istiyorsun ona bağlı srk istiyorsan RKS'den al.

Bütçen ne kadar ?
Bütçem 150k ile 200k arası hocam

H

İkinci elden tertemiz N250'ler 100 bin civarına bulunuyor. Sıfır almak bence çok mantıklı değil böyle bir piyasada. Millet yıl bitmeden motor değiştirmek için yok parasına satıyor motorları

Haklısınız ancak güvenemiyorum ikinci ellere almışken sıfır alayım diyorum sonrasında girişirim ikinci el motorlara

Voge 525 DSX? A2 ehliyet varsa yapıştır illa 250CC istiyorsan N250 al CFMOTO kesinlikle uzakdur Çinli çok tercih etme RKS srk 250 de iyidir ne tip motor istiyorsun ona bağlı srk istiyorsan RKS'den al.

A2 ehliyet için kursa yazıldım yaklaşık en fazla bir aya kalmadan alacağım daha önce 125CC ve 50CC de bayağı bir tecrübem var 20 yaşındayım 4 yılı aşkın süredir debriyajlı yarı otomatik olmak üzere motor üstündeyim srk yı N250'den daha çok beğendim ancak parça sıkıntısı olur mu ileride motor kısmından arıza yaşar mıyım bilemediğimden kararsızım şu an yoksa görünüş olarak srk derim internette o kadar çok bilgiside yok motorsikletin

Bütçem 150k ile 200k arası hocam.

H

Haklısınız ancak güvenemiyorum ikinci ellere almışken sıfır alayım diyorum sonrasında girişirim ikinci el motorlara.

A2 ehliyet için kursa yazıldım yaklaşık en fazla bir aya kalmadan alacağım daha önce 125CC ve 50CC de bayağı bir tecrübem var 20 yaşındayım 4 yılı aşkın süredir debriyajlı yarı otomatik olmak üzere motor üstündeyim srk yı N250'den daha çok beğendim ancak parça sıkıntısı olur mu ileride motor kısmından arıza yaşar mıyım bilemediğimden kararsızım şu an yoksa görünüş olarak srk derim internette o kadar çok bilgiside yok motorsikletin.

150 200k arası ise R25 bak kesinlikle.

150 200k arası ise R25 bak kesinlikle.
150-200 arasına temiz r25 bulma ihtimali oldukça düşük. Japon da olsa kötü kullanılmışı baş ağrıtır. R25 kötü kullanılınca supaplar sıkıntı çıkarıyor.

Haklısınız ancak güvenemiyorum ikinci ellere almışken sıfır alayım diyorum sonrasında girişirim ikinci el motorlara
N250 sorunsuz bir motor. 3-5 binde olanlarını rodaj bakımı serviste yapılmışsa alabilirsin. Expere göstermen yeterli motoru. Kazaya karışıp karışmadığını onlar söyler. N250 sorunsuz kroniksiz bir motor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı