250 CC R25 Alınır mı?

SonJedı

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - 3060 12Gb - Ddr5 3200 mHz - 180 Hz Asus VG279Q3A 27inc.
İyi sosyaller! Geçenlerde bir konu açmıştım. Motor alacağımı belirtip sizlerden tavsiyeler aldıktan sonra güzel bir araştırma ile alacağım motoru kararlaştırdığımı düşünüyorum.
R25'e karar verdim. Sıfır almayı planlıyorum... Sizce alınır mı? Daha iyisi var mı? O kadar paraya değer mi? Motorcu arkadaşlar bilgilerini ve tecrübelerini benimle paylaşıp bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Eğer yarış falan değilse amacın 250sr gibi motorlara bakabilirsin. Yarış ise R25 iyidir.

İyi sosyaller! Geçenlerde bir konu açmıştım. Motor alacağımı belirtip sizlerden tavsiyeler aldıktan sonra güzel bir araştırma ile alacağım motoru kararlaştırdığımı düşünüyorum.
R25'e karar verdim. Sıfır almayı planlıyorum... Sizce alınır mı? Daha iyisi var mı? O kadar paraya değer mi? Motorcu arkadaşlar bilgilerini ve tecrübelerini benimle paylaşıp bana yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
İlk motorunsa, tecrüben yoksa sıfır alma devirebilirsin çizilir sonra üzülürsün.

R25 harika bir motor daha önce tecrüben yoksa 2.el bakabilirsin nasıl olsa her türlü devrilme gibi şeyler olur tecrübesizlikten dolayı tecrüben varsa A2 ehliyet için alınabilecek en iyi motorlardan birisi R25.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı