250 GB 970 EVO Plus hızı düşük

Makaleler
6
Yer
İstanbul
Merhaba, linkinin bıraktığım SSD yi kullanıyorum okuma ve yazma hızları 3500MB okuma / 2300MB yazma şeklinde fakat Samsung Magician uygulamasından test yaptığımda sonuçlar düşük gibi geldi. Bana yardımcı olabilecek var mı?

Adsız.png

NVMe sürücüsünü kurdunuz mu?
Şuradan sürücüyü indirip bir kurun. Ardından bir daha hız testi yapın. Windows'un kendi NVMe sürücüleri ile yavaş çalışıyor Samsung SSD'ler.

Şuradan sürücüyü indirip bir kurun. Ardından bir daha hız testi yapın. Windows'un kendi NVMe sürücüleri ile yavaş çalışıyor Samsung SSD'ler.
NVMe driverından sonraki test sonucu da aynı

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bu vasıtayla SSD hızı yükseldi valla, nasıl gözden kaçırdım bunu bilemedim. Yine de emin olmak için bırakıyım bunu buraya.

Performance Benchmark_20210322.png

Sıcaklık 40 derece.

Aynı SSD'yi ben de kullanıyorum az önce test yaptım sonuçlar gördüğünüz gibi. Diskin yarısı dolu.
Eki Görüntüle 935338
Sıcaklık ne durumda acaba? Programda 52 derece olarak görüyorum anakartın soğutuculu kısmında takılı SSD
Cihaz modeli nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı